2777
2789

بیاید توروخدا دل داریم بدید 

به قدری پشیمونم که نگو 

۶ روز میشه که عمل کردم تمام زندگیم بهم ریخته 

غصه ی خوب شدنش که بمانددددد

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه منم اینجوری بودمالان دوماه گذشته خیلی قشنگ شدهتاپیک های دوماه از قبل من فقط پشیمانی بودالان خیلی ...

گوشتی بود واسه شما هم؟

من دارم دیوونه میشم همش قرص آرام بخش میخورن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

به جرات میتونم بگم.تا ب الان هیچ دماغ گوشتی ندیدم که عمل کرده باشه و قشنگ شده باشه.بدتدم شده

توروخدا اینجوری زیر دل منو خالی نکن دیگ

بله گوشتی بود فقط صبر کن و بدون خیلی خوشگل میشی

چند سالتونه؟

میشه ایدی چیزی به من بدید باهم حرف بزنیم من دارم میمیرم 

به جرات میتونم بگم.تا ب الان هیچ دماغ گوشتی ندیدم که عمل کرده باشه و قشنگ شده باشه.بدتدم شده

تو ندیدی ولی من دیدم خواهر و برادرم چند ساله بینی شون عمل کردن گوشتی بود الان عالی شده خودمم چند روزه عمل کردم فعلا که خوبه 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

چند سالتونه؟میشه ایدی چیزی به من بدید باهم حرف بزنیم من دارم میمیرم

۲۰ 

تاپیک ها دوماه قبل منم مثل تو بود

خوکی شده

فلان شده

اصلا توجه نکن سرش همون موقع اسپلیت برداری میاد پایین 

به مرورم بینیت میاد پایین تر

خیلی خوب میشه اصلا نترس 

گلم نگران نباش 

بینی منم گوشتی بود بااینکه چند نفر قبل عمل بهم گفته  بودن که ببین تا دوسه ماه شاید بری جلوی اینه خودت رو فحش بدی که چرا اینکارو کردی ... ولی  صبور باش...

بااینکه شنیده بودم این حرف ها 

تا یک ماه جلو اینه وایمیسادم گریه میکردم...

بعد دوسه ماه خودش رو نشون داد بعد یکسال دیگه عالی شد

گلم نگران نباش بینی منم گوشتی بود بااینکه چند نفر قبل عمل بهم گفته بودن که ببین تا دوسه ماه شاید بر ...

واقعا میگید😭😭😭من صبر ندارم اخه 

پره هاتون هم برش خورد یا نه؟

بینی تون بعد ۲ ۳ ماه چطور بود؟

تو ندیدی ولی من دیدم خواهر و برادرم چند ساله بینی شون عمل کردن گوشتی بود الان عالی شده خودمم چند روز ...

چند سالتونه؟