2777
2789
عنوان

خواستگار خیابونی 😐

116 بازدید | 8 پست

داشتم از پیاده رو رد میشدم یهو یه پسر افتاد دنبالم گفت میتونم وقتتونو بگیرم. خاستم بگم نهههه. ندای درونم گفت چته آروم باش شاید کیسی باشه 😹 گفت ک من دکترای برق دارم استاد دانشگاهم 😐 میتونیم اشنا بشیم. قصد ازدواج دارید؟! همشم تاکید داشت استاد دانشگاهم. گفتم اسمتون چیه. بعد گفت میشه راه بریم صحبت کنیم. یا بریم تو ماشین 😐 گفتم ن من عجله دارم. یه آیدی اینستایی چیزی بده. گفت ندارم شمارتو بده. گفتم تو بده گفت نه تو بده. منم دادم 😐 بعدم گفت متولد چندی. منم پرسیدم. گفتم اخه تو خیابون؟! گفت بله ولی پیش میاد دیگ قیافه تونو پسندیدم. حالا من یه عینک آفتابی گنده زدم قیافه م مشخص نبود که. 😐 دیگه نفهمیدم فازش چیه. حالا زنگ زد چی بگم. 😹

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترای برق فعععک نکممم!! از اون بیکارا بود که خواسته مخ بزنه و موفق شد

من خودمم برقم حالا 😹 وای دقیقا استاد دانشگا وسط روز تو خیابون دنبال دختر چیکار می‌کنه اخه. مگ اینجوری زن میگیرن. اخه ببین قیافه منم اصن پیدا نبود ک پشت عینک افتابی ک بگم یهو جذب چهره م شده 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من خودمم برقم حالا 😹 وای دقیقا استاد دانشگا وسط روز تو خیابون دنبال دختر چیکار می‌کنه اخه. مگ اینجو ...

کاش یه سوال ازش میپرسیدی 🤭

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

من خودمم برقم حالا 😹 وای دقیقا استاد دانشگا وسط روز تو خیابون دنبال دختر چیکار می‌کنه اخه. مگ اینجو ...

شاید جذب تیپت شده و هیکلت 

مردا بیشتر به هیکل جذب میشن تا قیافه 😂

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

کاش یه سوال ازش میپرسیدی 🤭

من اصن هول شدم موندم چی بگم. عجله م داشتم. اون هی میخاست فک بزنه من میگفتم عجله دارم حالا بعدا صحبت میکنیم. میگف کجا میخای بری کدوم سمتی 😂😑 تو ازدواج سختگیری 😐

هیچی باهاش آشنا شو خوشت نیومد باهاش قطع ارتباط کن

قیافه و قدش تایپم نبود 😿😂 اره حالا بذا بزنگه ببینم چی میشه