2777
2789

راستش از کسی خیلی انتظار ندارم ۴ تا خواهرم و دو تا برادر ..تولد همه رو همون اولین ثانیه تولدشون تبریک میگم

امسال استوری نزاشتم اصلا 

فعلا فقط بانک‌ تبریک گفته 

همسرم هم اهل این چیزا نیس انتظاری هم ندارم

فقط دیشب یه پست برام فرستاد تبریک گفت اونم خودم دیروز گفتم فردا تولدمه

اما

اما

اما

من پدرم فوت شده ..و از طریق اعداد. و اینا باهاش در ارتباطم یعنی حضورش و همیشه حس میکنم پدرم اولین نفری بود که بهم تبریک گفت خوشحالم خیلی ..خداروشکر 

فک کنم کسی یادش نیس دوس ندارم استوری بزارم درسته بنظرتون

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک

مرسی عزیزم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
تولدت مبارک عزیزم هنوز یه کم صبر کن اول صبحی

مرسی گلم

قانونش ساعت ۰۰:۰۱بامداده

تولدتتتتت مبارک برای نی تی سایتی ها بمونی خوشگلممم:)

فدات شم مرسی

اول از همه تولدت مبارک دوم اینکه کار درستی میکنی استوری کزدن تولد خودت گدایی محبته کسی که یادش باشه خودش بهت پیام تبریک میگه سوم اینکه درمورد ارتباط با روح پدر مرحومت بیشتر توضیح بده دوست دارم بدونم