2777
2789
عنوان

خدا و قوانین جهان هستی

113 بازدید | 16 پست

بچه ها من دوستم از خدا خشم داره و این دنیا و خدا رو ناعادل میبینه کسایی که به انرژی و قوانین جهان هستی اعتقاد دارن میدونن که همه چی انرژی هست و ما خودمون مسئول تک تک اتفاقات زندگی هستیم. حالا قرار هست من باهاش صحبت کنم و دیدگاهشو تغییر بدم. خیلی کارم سخته به نظرتون از کجا شروع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در مورد انرژی اینا میدونم بهش دوره معرفی کن ببینه خوب توضیح میدن قانع میشه

اصلا ذهیچ پیش زمینه ای نداره هیچیییییی قطعا بهش دوره معرفی کنم نمیره دنبالش احساس میکنم اولش باید جرقه اش رو تو ذهنش روشن کنم

من خودمم نخوندم این کتابو 😁 چجوریه ؟

عالیه

حتما بخونید

دیدت به دنیا عوض میشه. نظریات کانت و دکارت و هگل و ابن سینا و... را میگه درباره عدل

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

اتفاقا شروع کردم به سوال کردن ازش که تفکرات خودش رو نقض کنم 😂 جالب بود تو هم همینو گفتی

توی همون دوره ها که دیدم میگفت سوال باعث میشه ذهن ناخواگاه در گیر بشه و پروندش توی ذهن باز بمونه و ناخواگاه دنبال جواب باشه و ی جوری جوابتونو بگیرید یعنی میرید دنبالش یا ی جوری میاد سراغتون