2777
2789

اولا اونا بد نیستن اما شوهرم زیادییی با هاشون خوبه و جلو چشم‌من‌خیلیی ب مادرش محبت میکنه این باعث شده حساس بشم روشون مخصوصا رو مادرش

پدرشم چون تو یه ساختمونیم همیشه خداا جلو پنجرست کی میاد کی میره

مادرش هرشب حتی اگه دیرم نباشه زنگ‌میزنه بهش میگه کجایی برنگشتی زنت کجاست ب شوهرم میگم میگه خب نگرانه ولی اخه نگرانیم‌حدی داره حس میکنم فضوله

الان دوست شوهرم و زنش میخوام دعوت کنم بهشون‌نگم شوهرم‌میگه چرا نمیگی مادرشوهرمم انقدر خودشو با دوستای شوهرم صمیمی کرده ادم دوس داره جمع خودمونی باشه اما باید ب اونام بگم

مادررشوهرم خیلییی فضوله خیلی حس ششم اشتبا نمیگه

مادر شوهر منم انقد با دوستای شوهرم صمینی شده دگ حالمو بهم میزنه فکز کن یکی از دوستاش تا حالا خونه ما نیومده چند وقت پیش ها رفته خونه اینا شام حالم از دوستاشم بهم میخوره 

یه فروردینی بی حوصله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم انقد با دوستای شوهرم صمینی شده دگ حالمو بهم میزنه فکز کن یکی از دوستاش تا حالا خونه ما ...

وای دقیقاا اخه چراا؟؟بخدامادر من روش نمیشه انقدر با دوستای داداشام صمیمی شه در حد سلام و خداحافظ همون انقدر بدم میاد از این اخلاقاش 

وای دقیقاا اخه چراا؟؟بخدامادر من روش نمیشه انقدر با دوستای داداشام صمیمی شه در حد سلام و خداحافظ همو ...

تازه بهشون میگه پسرمی باهاشون هر مدل شوخی هم میکنه در حالی که مثلا خیلی مذهبی هم هست یهو بهشون میگه پخ نخور کره خر

یه فروردینی بی حوصله