2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پرو 😐

313 بازدید | 17 پست

خواهر شوهرن بدون اینکه نظر منو همسرم بپرسه پیله که با بچه ۱ ماهش و مادر شوهرش بریم مشهد.

همسرم گفت ما قبلا مشهد رفتیم میخایم بریم شمال 

گفت خوب از مشهذ بریم شمال 

بعد همسرم گفت که خواهرم ما میدونی ماشینمون وانته و ما نمیتونیم بیایم ۸۰۰ کیلومتر رانندگی کنیم سخته برین خوش بگذره 

برداشته گفته خوب ماشین مادر زنتو بگیر  این یک هفته!!!😐

همسرم گفت نمیشه و خودش احتیاج داره و زشته 

گفت اهان فکر کردم با مادرزنت راحتی!همسرم گفت راحت هستم ولی دلیل نمیشه ماشینش بگیرم و ما نمیایم 

به خانم برخورده ما نمیایم و ناراحتم شده ! خدا میدونه پشت سر منم حرف میزنع میگه زنش تو گوش برادرمون خونده نیایم

تو در این بین هیچ حرفی ب شوهرت نزن هیچ نظری نده شوهرت خودش جوابش و داده و میده ب درک بزار ناراحت شه انقد ناراحت شه ک بترکه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهم نباشه اینقدر حرف بزنه تا خسته بشه مهم اینه شوهرت جوابشو میده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اگه دیگه چیزی نگفت که تموم شده واون یه پیشنهاد داده وشمانپذیرفتین

ولی اگه بازم چیزی گفت بااحترام بگومامسافرت بابچه کوچیک وفامیل درجه ۳و۴بهمون خوش نمیگذره ان شاالله بچه تون بزرگ شدباخودتون بدون مادرشوهرت میریم مسافرت

چرا با خانواده ک خوش میگذره

من مجردم خواهر و برادرم متاهل اخلاق های خاصی دارن یه بار در اومدم مسافرت به بابام گفتم اگه خودمون میریم میام وگرنه شما با بچه ها برین من نمیام 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
تو مثل منی

خواهرم میگفت با ماشین بریم گفتم تو بیابون دسشویی از کجا پیدا کنیم بعد وضعیت قند بابا رو میدونی هزینه با ماشین در اومدن ما خیلی سنگین میشه دیروز گفتم ما با کاروان میریم پولش رو کامل ریختیم پس نه با شماییم نه عمه اینا 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡