2777
2789
عنوان

برم یا نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 71 پست
شاید بگم مسافرتم خونه مادر شوهرم

بگو ولی بعدا توقع دیدار داره خودت تنهایی برو بعدا که چسم تو چشم داداشش نشی 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا موافق دروغ نیستم ...هرچی خیره برات پیش بیاد 

یه کار هم میتونی بکنی بزار اخر وقت با سوهرت برو که چند دقیقه بعد شام میدن و تموم میشه دیگه 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
اولا دختر دایی ندارم دوما اصولا با فامیل صمیمیتی ندارم و سوما کاری که خودم بخوامو میکنم چهارما بازم ...

اخه دختر دایی اگه همسنو سالتم باشه خیلی نزدیکه به ادم😥

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

من جات باسم عروسی رو میرم چون دختر داییت هست و باید حسابش از پسرداییت جدا باشه 

پسرداییت پرو بازی دراورد جوابشو بده 

اگه گفت کم پیدایی ؟ بگو به خودم مربوطه 

اره یه سال بزرگتر و فوق العاده صمیمی .البته از جریانمو با خبره میتونم ازش عذر خواهی کنم و بگم خودتو بعدا میبینم

نه یه بهونه پیدا میکنم تا بعد

وقتی همسرت نییت بهترین بهونست من باشم بدون همسرم هیچ جا نمیرم مگر اینوه نسبت خیلی نزدیکی باشه مثل خانواده ادم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من دخترخاله هم سن دارم باز کار خودمو میکنم جایی که ناراحت باشم توش یا فکرمو درگیر کنه نمیرم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من دخترخاله هم سن دارم باز کار خودمو میکنم جایی که ناراحت باشم توش یا فکرمو درگیر کنه نمیرم 

واقعا ادم باید همینطور باشه. زیاد صمیمی بودنم دردسر داره 

ولی من نمیتونم نرم 😂

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم