2777
2789
عنوان

برم یا نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 71 پست

منم عروسی پسر عموم رو نرفتم چون آماده نبودم ، خودت مهمی

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم خدا پدر نی نی سایت رو حفظ کنه که فقط مونده بیایم بپرسیم بریم دستشویی یا نه خب دختر خب زن بزرگی واسه خودت خونت جدا غمت جدا مگه چاقو گذاشتن گردنت خب پسر داییت گفته دوست دارم بعد زده زیرش خواهرشم زنگ زده اونجوری گفته خب اگر اذیت میشی نرو اگر هنوز دلخوری اگر دوست نداری باهاش روبرو شی نرو من اگر به اختیار خودم بود خیلی جاها نمیرفتم مثلا عروسی دختر خالم چون ازش دلخور بودم ولی مجبور شدم برم بیخیال بابا 

شهزاده و پرنسس

البته چون الان ازدواج کردی برو ، فرار نکن ، نشون بده که برات اهمیتی نداشته !!! چه بهتر که از شر یه آدم بی ثبات راحت شدی

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم خدا پدر نی نی سایت رو حفظ کنه ...

من مشورت کردم چیز بدی نگفتم که خب چندتا عقل از یکی بهتر کار میکنم ولی خب شایدم حق با شماست

البته چون الان ازدواج کردی برو ، فرار نکن ، نشون بده که برات اهمیتی نداشته !!! چه بهتر که از شر یه آ ...

واقعا خدارو شکر به قران انقد شاکر خدا هستم که نشد ولی از پر روییش بدم میاد

من مشورت کردم چیز بدی نگفتم که خب چندتا عقل از یکی بهتر کار میکنم ولی خب شایدم حق با شماست

خب دوست نداری به نظرم نرو من خیلی جاها چون پدرم اجازه نمیده خونه بمونم میرم بعدشم چون خونه خودم نیست که ادارش کنم تنهایی سخت میشه برام میرم الان مامانم رفته خونه مادرش من نرفتم چون دلخورم دوست ندارم زیاد دیگه رفت و آمد داشته باشم ولی خب فامیلن  مجبورم برم و میان

شهزاده و پرنسس

الان اون پسره منتظره بیای بعد بره رو اعصابت به نظرم دفعه بعد اگر اتفاقی دیدی کاری کن که نتونه بیاد طرفت بعدم اگر اومد طرفت یه چندتا فحش زیر زبونت بهش بگو میزاره میره نکبت

شهزاده و پرنسس
الان اون پسره منتظره بیای بعد بره رو اعصابت به نظرم دفعه بعد اگر اتفاقی دیدی کاری کن که نتونه بیاد ط ...

اره بی شرف انقد با احساسات من بازی کردم خدای محمد ازش نگذره .نه یکی دو دفعه هم قبلا دیدمش جواب سلامشم ندادم اصلا انگاری ندیدمش .ممنون از راهنماییت عزیزم

اره بی شرف انقد با احساسات من بازی کردم خدای محمد ازش نگذره .نه یکی دو دفعه هم قبلا دیدمش جواب سلامش ...

خواهش میکنم عزیزم دفعه بعد دست تو دست شوهرت از کنارش رد شد بسوزون دیگه نمیاد سراغت

شهزاده و پرنسس