2777
2789
عنوان

بعد دو سال

652 بازدید | 34 پست

من ی چیزی  گم کرده بودم و دقیقا بعد دوسال یهو پیداش شد  رقتم یدونه از همون چیزی ک گم کردم خریدم حالا صبحش ک کمدمو باز کردم دیدم اونم هستش  بنظرتون چطور شده  ک سر جاش بود 

هممون سردرگمیم 

توروخدا بکید 

کاربری دست دو نفره

چی بگم کار اجنه بوده شاید ؟مطمینی کسی خونتون نیومده اون روز ک بزاردش سرجاش ؟؟؟

اره کس ینیومده خونمون

نمیدونم بنظرت چطور میتونه این اتفاق افتاده باشه ؟ طلسمه !

کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیز چی بوده؟

بزرگ بوده یا کوچیک؟

خواهر برادر کوچیک تر از خودت داری؟

من یادمه بچگیام چیزا رو قایممیکردیم وقتی کلی همه دنبالش میگشتن اونوقت میاوردیم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

اون چیز چی بوده؟بزرگ بوده یا کوچیک؟خواهر برادر کوچیک تر از خودت داری؟من یادمه بچگیام چیزا رو قایممیک ...

ی رژ لب 

از این مدادیا 

اره دارم ولی هیچکدوم دست نمیزنن   اگ هم بود میگقتن بهمون منو مامانم کلی دنبالش گشتیم وقتی گمش کردیم بیخیالش شدیم حالا ک من رفته بودم تازه چنتا خریدم  اونم تو کمد بود بعد مامانم گف دیروز رژو خریدی چرا انقد تراشش کردی خراب شده   منم گفتم اصلا استفاده نکردم ازش 

بعد ک نگاهش کردم دیدم همون رژ اس ک گمش کردیم منو مامانم خشکمون زده بود...

هرچیم فک کردیم  کسی نیومده بود خونمون ک مثلاً بگیم دست فلانی بوده اورده گذاشته تو کمد روش نشده  بگه این مدت دست من بوده

کاربری دست دو نفره

به قول مامانم کار اونایی که از ما میخورن بوده اجنه

والا خونوادگی همه درگیریم ک چطور شده  تا الان چیزی تو خونمون ندیدیم ولی اینو دیگ....

کاربری دست دو نفره

اینو کسی برداشته گذاشته سرجاششک کن حسابی

خواهر اخه هیچکی خونمون نیومد اون روز  هیچکییی

من و مامانم با بابام کلی گیج شدیم ک  چطور شده

کاربری دست دو نفره

ی رژ لب از این مدادیا اره دارم ولی هیچکدوم دست نمیزنن اگ هم بود میگقتن بهمون منو مامانم کلی دنبا ...

بنظرم کار اعضای خانواده بوده

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

بنظرم کار اعضای خانواده بوده

اعضای خونواده خودشون همشون دارن فک میکنن بینم چطور شده  مامانم قران پخش میکنه و اینا...  بعد اگ بود زودتر میگفتن چرا باید قایمش کنن اونم ۲ سال

کاربری دست دو نفره

اعضای خونواده خودشون همشون دارن فک میکنن بینم چطور شده مامانم قران پخش میکنه و اینا... بعد اگ بود ...

وقتی غذا گوشت دارین کامل نخورین یذره گوشت رو استخون بمونه 

صوت سوره بقره تو خونه پخش کنین هر روز تا ۴۰ روز

حرز ابودجانه یا قابش بگیرین یا پرینت بگیرین بزنین به دیوار خونه

اسپند و زاج و کندر هم قبل از غروب دود کنین

وقتی غذا گوشت دارین کامل نخورین یذره گوشت رو استخون بمونه صوت سوره بقره تو خونه پخش کنین هر روز تا ۴ ...

والا مامانم همش میگه استخونو کامل پاک نکن ولی من گوش نمیدم خوشم میاد گوشتی ک رو استخون هستو بخورم 

واقعا تاثیر دارع ؟ مرسی گلمممم

کاربری دست دو نفره

اره میگن اگه کامل بخوری چیزی از خونه ات میبرن که با ارزشتره

اها ک اینطور  امیدوارم جواب بده 

هعی مامانم میگ من کوش نمیدم🤦🏼‍♀️

کاربری دست دو نفره