2777
2789
چرااا

شما حرف مادرتو گوش میدی انتظار داری اونم حمایتت کنه مگه نه؟این همه دستورات خدارا درنظرداشتم همه جا ، منو انداخته سختیا و اصلا حمایتم نمیکنه دیگه بریدم

شما حرف مادرتو گوش میدی انتظار داری اونم حمایتت کنه مگه نه؟این همه دستورات خدارا درنظرداشتم همه جا ، ...

ازش بگذر ذهنتو چرا درگیر این میکنی میگه که میگه برا خودش میگه کیه ک گوش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابم میااااااد🤤🥹با اینکه هم درد دارم هم خوابم میاد هم کمرم درده هم کلا داغونم ولی شیرینه❤️انشاءال ...

انشالله عزیزم 

خواهشا برا من دعا کن باردار باشم 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
همه دلشون از دوس پسر و رفیق و...میشکنه من دلم از خود خدا شکسته

اصلا بع خدا گله نکن 

من گله کردم به چیزی که میخاستم منو رسوند ولی یطوری زمین خوردم که فقط به خود خدا پناه بردم و کسی و نداشتم💔🥲

اصلا بع خدا گله نکن من گله کردم به چیزی که میخاستم منو رسوند ولی یطوری زمین خوردم که فقط به خود خدا ...

والا به شیطان پناه میبردم الان وضعم خوب بود.ببین شیطان پرستارو چه وضع توپی دارن!اصلا تو جامعه ببین کسایی که چه گناهای بزرگی کردن ولی وضعشون خوبه کسی چیزیم نمیتونه بهشون بگه و همه دوسشون دارن.اونوقت ماهاهمه زیر ظلم قرار گرفتیم

والا به شیطان پناه میبردم الان وضعم خوب بود.ببین شیطان پرستارو چه وضع توپی دارن!اصلا تو جامعه ببین ک ...

نمیگم شب و روز عبادت کن من خودم اصلا اهل این کارا نیستم فقط میگم به خدا ناسزا نگو که از پات درمیاد عزیزم 

اصلا بع خدا گله نکن من گله کردم به چیزی که میخاستم منو رسوند ولی یطوری زمین خوردم که فقط به خود خدا ...

بخدا دختری را دیدم که هم میکوبید به قران فهش میداد و هم خدا و پیامبر. الانم همش کیف و حال و خوشبختی و شادی دارع. من چی