2777
2789

خداروشکر که اصلا دیگه باهاش صحبت نمیکنم و نخواهم کرد 

هیچوقت  رفتاراش و درک نمیکردم اصلا ازش خوشم نمیاد حداروشکررررررر که باهاش نمیحرفم اصلا آرامش دارم که دیگ بندمو ازش جدا کردم

واقعا بنظرم خوب نبود واسمون 

خودش نخواست با کاراش و رفتاراش که احترامش برای همه سرجاش باشه بعضی ها واقعا لیاقت ندارن و باید از دست بدن و خودشونم نمیشناسن فکر کردن شوخیه

زندگی 

ت ی خطایی میکنی میبینی بچه کوچیکتر در آینده با میگیره ازت دیگ چه زندگی ای داغون میشه

انشااالله سخت ترین تقاصو بدهههه

با بابات قطع ارتباط کردی؟

مجردم ولی ت همین خونه ام باهم صحبت نمی‌کنیم سر یه ماجرایی دعوا شد دیگه ام صحبت نکردیم از حرفایی که زدم ناراحتم ولی خب دیگه میبینم عوض نشده دیگ تصمیم دارم کلا نحرفیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم ولی ت همین خونه ام باهم صحبت نمی‌کنیم سر یه ماجرایی دعوا شد دیگه ام صحبت نکردیم از حرفایی که ز ...

منم همینجوریم 

بزرگ‌ترین ناراحتی زندگیم بابامه رفتارش حرفاش کاراش 

کاش میشد هیچوقت نبینمش 

مجردم ولی ت همین خونه ام باهم صحبت نمی‌کنیم سر یه ماجرایی دعوا شد دیگه ام صحبت نکردیم از حرفایی که ز ...

بابات بد اخلاق نیست معتاده .

با صحبت کردن درست نمیشه .

عملی فقط ممکنه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

منم همینجوریم بزرگ‌ترین ناراحتی زندگیم بابامه رفتارش حرفاش کاراش کاش میشد هیچوقت نبینمش

عزیزم❤️‍🩹

دیگ میگفتن یه پدر  پشت دخترشه منکه هیچوقت طعمشو نچشیدم دیگ یاد گرفتم پشتم ب خودم گرم باشه 

سخته 

لااقل آرامش داشته باشی خوبه من همونم ندارم

انشاالله خدا خودش پشت و پناهت باشه و موفق باشی✨

بابات بد اخلاق نیست معتاده .با صحبت کردن درست نمیشه .عملی فقط ممکنه .

اتفاقا بداخلاقم هست عصبیه که دستشو رو مامانم یا ب من البته بمن خیلی کمتر دراز میکنه 

'عملی،منظورتون رو متوجه نشدم ؟!

اتفاقا بداخلاقم هست عصبیه که دستشو رو مامانم یا ب من البته بمن خیلی کمتر دراز میکنه 'عملی،منظورتون ر ...

از اول اینجور بود یا معتاد شد 

اعتیاد وحشتناکترین بیماری هست که باید از بین بره .

اون عصبیش میکنه .

قرص ارام بخش بخوره .

چایی گل گاو زبان .

تا بخوابه .

موادی که میکشه خیلی عصبیش میکنه ‌

حجامت ببریدش .خون کثیف سم  را بکشه بیرون .

باهم برید تفریح گردش .

میتونی محبت کنی یا نه .مردا ذاتشون بچه کوچولو لجبازه .عین بابام .بچه است .باید نازش کنم .محبت کنم .شوخی کنم عین مامانش .گاهی مگس کش برمیدارم شوخی میکنم .ولی محبت های مادرانه هم میکنم .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

عزیزم❤️‍🩹دیگ میگفتن یه پدر پشت دخترشه منکه هیچوقت طعمشو نچشیدم دیگ یاد گرفتم پشتم ب خودم گرم باشه ...

مرسی قشنگم انشاالله توام زودتر به آرامش برسی

باور می‌کنی من هیچوقت نمیخوام برم خونمون وقتی از دانشگاه یا خونه نامزدم برمی‌گردم انگار دارم میرم توی زندان گریه م میگیره 

من از دست بابام افسردگی گرفتم مشکل اعصاب گرفتم تپش قلب ریزش مو