2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خواب بودم‌یهویی ساعت ۳ونین بیدار شدم

دیگ بعدش اذان گفتن  الان‌نماز خوندم

برای تعجیل فرج‌امان زمان 💚عج‌💚دعا کنین که با فرج ایشان همه دردها تمام می‌شود

حضرت مهدی( عج) خودشون فرمودن برای فرج ایشان به عمه شان حضرت‌زینب( سلام الله علیها )قسم‌بدید

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ای خداتازه زایمان کردی خوشگلم؟من خیلی بچه دوس دارم ولی اصلا دوس ندارم بچه دار شیم😂

آره عزیزم سیزده روزه

امشب اولین شب دست تنها بودنمه شوهرم بزور آوردم خونه😂

سر دخترم خیلی سبک بودم روز ششم رفتم رو زمین خوابیدم با بچه جامو از مامانم جدا کردم حالش بد شده بود

سر این بعد از سیزده روز شوهرم بزور آوردتم خونه با شرط اینکه اگه نتونستم تحمل کنم برگردم خونه پدری🤣

دوتاش سزارین بودم

انشاءالله شماهم هروقت آمادگی داشتین خیلی زود یه فرزند سالم و صالح خدابهتون بده❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم سیزده روزهامشب اولین شب دست تنها بودنمه شوهرم بزور آوردم خونه😂سر دخترم خیلی سبک بودم روز ...

ای جانممم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات مامان خوشگل

قطعا خدا امادگیشو تو شما دیده که دوباره نینی دارین الان

مامانا از چیزی که فکر میکنن خیلی قوی ترن

امیدوارم همیشه صحیح و سلامت کنار هم زندگی اروم داشته باشین

مرسی برا دعای قشنگت عزیزدلم🥲❤️

ای جانممم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات مامان خوشگلقطعا خدا امادگیشو تو شما دیده که دوباره نینی دارین ال ...

فدای تو عزیزم محبت داری گلم

دعا کنید بتونم از پس تربیتشون بر بیام و فرزندانی سالم ب اجتماع تحویل بدم 🌹❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای تو عزیزم محبت داری گلمدعا کنید بتونم از پس تربیتشون بر بیام و فرزندانی سالم ب اجتماع تحویل بدم ...

عزیزدلی شما

صدرصد میتونید 

حتما از مشاوره کمک بگیرید اونا همیشه بهترین راحل ها رو واسه تربیت کودک و نوجوون دارن❤️