2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ما ادما همینیم پر از سوتی و اشتباه و خطا با همین ها تجربه کسب میکنیم دیگه باید باخودت کنار بیای تجربه ات بگیری و بقیه اش فراموش کنی هرچند سخته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این چیزی نیست که فک کنی فقط مشکل توعه

درگیر نشخوار فکری هستی زیبا

و خب باید یجوری حلش کنی یا با کمک تراپیست و روانپزشک

یا اینکه مثلا خودتو سرگرم چیزای دیگه کنی و اینو بدونی که فکر کردن زیاد به اشتباهاتت قرار نیست باعث شه دیگه هیچ اشتباهی نکنی

تو انسانی و اولین باره داری این زندگیو تجربه میکنی و لازمه تجربه کسب کردن اشتباه کردنه 

پس فضا بده بخودت و خودتو سرزنش نکن

بیشتر تو چه موضوع هایی؟من با کتاب خوندن کمتر شده اما باز هست

همه چی حتی امروز روز خواستگاریم اومد ذهنم وای داشتم دیونه میشدم که چرا اینکارو نکردم اونکارو نکردم فقط میخوام اون لحظه یکی بهم دلداری بده 

نمیتونم...قاتع نمیشم😂

خب اینجوری سخته کلا مجبوری تو گذشته زندگی کنی و فقط غصه بخوری به خودت میای میبینی پیر شدی و زندگی نکردی فقط غصه خوردی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲