2777
2789
پس اشتباهی نکردی هنوز و اونقدر وقت داری که پول در بیاری زندگیتو بسازی و درس،بخونی تازه اول راهی دخت ...

اشتباه خیلیییی بزرگ نه ،ولی حرفی یا اشتباه های نوجونی داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی نیست که فک کنی فقط مشکل توعهدرگیر نشخوار فکری هستی زیباو خب باید یجوری حلش کنی یا با کمک تر ...

همه راه هارو رفتم اما بازم یهو میاد سراغم ی جاهایی ،ینی هنوز قبولشون نکردم

بیشتر ازین بدم میاد دید مردم چیه با وجود اون اشتباها...

دقیقا همینه راهیم برای خروجش ندارم

راه که داری گفتم سخته ولی این زندگیت تباه بشه سخت تره باید بگذری از گذشته گذر کنی و حال در نظر بگیری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
راه که داری گفتم سخته ولی این زندگیت تباه بشه سخت تره باید بگذری از گذشته گذر کنی و حال در نظر بگیری

چه راه هایی؟

بنظرتون دیگران فراموش میکنن؟یا کمرنگ میشه؟

چه راه هایی؟بنظرتون دیگران فراموش میکنن؟یا کمرنگ میشه؟

باور کن دیگران بهت فکر نمیکنن اصلا این فقط خودتی که ذهنت درگیر کردی مگه افراد بیکارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
😂😐نمیدونم خدا کنه ..اما دیدم یاد آوری کردن اخه ..

ولشون کن یادشون میره اگر البته حساسیت نشون ندی بعضی ها ببینن حساسی بیشتر انگار خوششون میاد اذیت کنن