2777
2789

خدایا پناهم باشه 

سونو گفته هر دو کلیه دختر 11سالم آسیب دیده 

دارم دق میکنم 

خدایا چکار کنم 

تورو خدا برای دعا کنید اشتباه شده باشه 

کاش کوچیکه بود نمی فهمید خودش خدایا کمکم کن 

به بی پناهیم رحم کن 

اسمش آرمیتا از ته دلتون دعامون کنید دخترمظلومم   

خدا جوونم پناهم باش 

یا فاطمه زهرا 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزززیزم ،برای سلامتیش صلوات فرستادم💚

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله سالم و سلامت باشه دخترت

چه علائمی داشت؟

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

عزیزم😢 خدا سلامتی بده بهش به حق امام حسین

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

انقد انرژی منفی نده به خودت ان شاالله ک چیزیش نیس آرمیتا

منم دعاگوشم

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

من دعا می کنم عزیزم ولی تهش پیوند می زنید چرا انقدر نگرانید برای کلیه هم گفتم قبلا هستم ولی شاید تا دوسال اینده نتونم اهدا کنم اگه بهش خورد با کمال میل میدم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

انشاالله سالم و سلامت باشه دخترتچه علائمی داشت؟

برای چکاپ بردمش ،پروتیین دفع میکرد ،چندبار تکرار کردم ،کاهی منفی بود ماهی مثبت دیگه خیالم راحت بشه بردم سونوگرافی که هر دو کلیه ش مشکل داره 

دکترم براش آزمایش وسونو مجدد نوشته 

خدایا یعنی میشه اشتباه شده باشه به بی کسیم رحم کن 

من دعا می کنم عزیزم ولی تهش پیوند می زنید چرا انقدر نگرانید برای کلیه هم گفتم قبلا هستم ولی شاید تا ...

عزیزی شما 

دلم طاقت نمیاره دخترم خیلی مظلومه که از الان بخواد همش توراه دکتر باشه 

خدایا کمکم کن 

برای چکاپ بردمش ،پروتیین دفع میکرد ،چندبار تکرار کردم ،کاهی منفی بود ماهی مثبت دیگه خیالم راحت بشه ب ...

ینی عفونت ادراری داشته که اینجوری شده؟! درمانش چیه؟ دکترت نگفت؟ 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.