2777
2789

از قدیم گفتن لطف مکرر میشه حق مسلم

ما بخاطر محل کار شوهرم شهر غریب زندگی میکنیم هی گفت با همکارام رفت آمد کنیم باهاشون چندبار رفت آمد کردم خلاصه صمیمی شدیم توی چندماه و با خانمهای همکار شوهرم باهم باشگاه ثبت نام کردیم ( دوتا جاری هستند و رفیق صمیمی هستند باهم) من رانندگی میکنم چند جلسه بردم اوردمشون خونه هاشونم دور بود از مسیر خونم جدا بود خیلی روزی نیم ساعت یا چهل دقیقه تو راه رفتن و برگشتن بودم هرروز ( آخه شوهراشونم خونه هستند ولی تنبلی می‌کنند نمیارنشون)

خلاصه امروز از گروه واتساپ بهشون گفتم دیگه نمیتونم بیام دنبالتون تازه معذرت خواهی هم کردم و گفتم مسیر طولانیه و حتی گفتم امیدوارم نیومدنم باعث نشه که رابطمون خراب بشه... زبون درآوردن برام که اره ما هم می‌خواستیم بگیم دیگه نیا دنبالمون رانندگی بلد نیستی و پر خطر میرونی و یکیشون گفت اصلا دیگه نباید در ارتباط باشیم ارزش ندارد رفاقتی که اینطور بخاطر این موضوع تموم شه!!! خلاصه خیلی حرف زدن دوتاشون هماهنگ بودن منم گفتم احترام نون و نمکی که خوردیمو نگه دارید حداقل در حد یک سلام!! منم گفتم بخاطر نسبت همکار و دوست شوهرم رفت آمد کردم باهاتون وگرنه من توی شهر غریب به کسی اعتماد نمیکنم 

پیامامو نشون خواهرم دادم نشون شوهرم دادم گفت تو اصلا بی احترامی نکردی خیلی هم محترمانه بهشون گفتی اونا حمله کردن بهت بنظرتون حق با کی بود؟ راستی اینم گفتن که ماهم دوست نداشتیم بیای دنبالمون ولی قدیم اگه بهت بگیم ناراحت میشی میگی رانندگیمو قبول نداریم🤣در صورتیکه از خداشون بود

شوهرم میگه انگار پول داده بودن بهت که آژانسشون باشی و حالا که نمیخوای ببریشون واسه همین همه جوره حمله کردن😂🤣😏

چیکار کنم از این به بعد؟

۹ جلسه دیگه از باشگاهم مونده. بنظرتون بعد از این چند جلسه باشگاهمو عوض کنم کلا؟

یا ی تایم دیگه برم

دلم نمی‌خواد ببینمشون

من بهشون گفته بودم که امیدوارم این موضوع که دیگه نمیتونم بیام دنبالتون روی رابطه و دوستیمون تاثیر منفی نزاره و گفتن چرا اتفاقا قشنگ تاثیر خودشو گذاشت و دیگه نمی‌خوایم رفاقت کنیم باهات.

بنظرتون از گروه واتساپ حذفشون کنم؟ یا بزارم خودشون لفت بدن؟

کاربر قدیمی هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم اصلا ولی بزن تو دهنشون

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

عادی برو باشگاه و محلشون نده اگ اونا سلام کردن یا احوالپرسی فقط جواب سلام بده سرد رفتار کن از اینا واست دوست در نمیاد شاید بهت ضربه هم بزنن 

اگ شروع ب اذیتت کردن تایم باشگاهت عوض کن و همسرت رو هم حتما در جریان رفتاراشون بذار

ساعتت رو عوض کن

پر توقع بودن، تو موظف نبودی که ببری بیاریشون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

کاش از اول نمیرفتید دنبالشون و نمیاوردینشون.

دقیقااا من فکر نمی‌کردم انقد پررو باشن

اگه تا صدسال دیگه میرفتم دنبالشون مطمئنم هیچی نمیگفتن 

ولی الکی زورشون که اومده بوده بود گفتن اتفاقا می‌خواستیم بهت بگیم دیگه نیای دنبالمون ولی گفتیم حالا با خودت میگی رانندگیمو قبول ندارن🤣

کاربر قدیمی هستم