2777
2789
عنوان

شما باشین این دورهمی و میرن یا نه منطقی بگین🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
نرو اصلا و نه قاطعانه بگو، بگو من کار دارم یا همسرم خوشش نمیادهیچی مهمتر از زندگیت نیس و اگه بری قطع ...

میدونی سالهاست ندیدمش حس میکنم رو نداره بیاد تو جمع اصلا ببینمش؟

فکر کن با من نامزد بود تا با کلی ذوق شوق عکس دوس دخترشو نشون داداش خودم داده

عوضی

💍♥️

چقد بی وجدان منکه حلال نمیکنمخوشحالما بخاطر بازیچه شدنم حلالشون نمیکنم

فقط دارم به خودم میگم یعنی اینقدر زندگیم بی ارزشه ،مگه منو آبروم مسخرشیم ،بدتر از این هیچکی بهش هیچی نمیگه ،چند شب پیش شنیدم بابام داشت گریه میکرد به مامانم میگفت این همه داداش داشتم فکر نمیکردم اینقدر بی کس باشم 

دلم برای بابام کبابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی سالهاست ندیدمش حس میکنم رو نداره بیاد تو جمع اصلا ببینمش؟فکر کن با من نامزد بود تا با کلی ذوق ...

چقدر وقیحه

ببین اگرم رفتی حتما با شوهرت برو و خیلی باهم خوب باشید تو جمع ک پیش خودش بگه به هیچ جاش نبود ک من نامزدی رو خراب کردم و الان خوشبخته فک نکنه تو کشته مرده اون بودی😏😏

فقط دارم به خودم میگم یعنی اینقدر زندگیم بی ارزشه ،مگه منو آبروم مسخرشیم ،بدتر از این هیچکی بهش هیچی ...

حق.دارین ادم خورد میشه ولی چه میشه کرد🙂

خدا به دلت ارامش بده عزیزمن فقط همینو میتونم بگم😔

💍♥️

چقدر وقیحهببین اگرم رفتی حتما با شوهرت برو و خیلی باهم خوب باشید تو جمع ک پیش خودش بگه به هیچ جاش نب ...

دورهمی یطوری ریختن هیچ بزرگتر و غریبه ای نباشه

منم نمیرم بزار پشت سرم حرف بزنن اگر دختر عمومم گفت مستقیم میگم به این خاطر حس خوبی ندارم و نمیایم

من بعد اون کلی خاستگار داشتم برا همشونم از دور میشنیدم نظر داده بگو بتوچه ربطی داره

💍♥️

درستهآره نری بهتره شوهرتم حساس نمیشه

خانوادم خیلی بدی میکنن در حقم از بابام بگیر تا مامانم تا داداشم

بخدا خواهر کوچیکم‌بچست بچه مدرسه ای فقط همون عاقله اون فورا یواش بهم گفت ابجی اگه اون باشه تو نمیتونی بیایی که ولی داداشم که خرس گندست ۳۰سالشه نمیفهمه

💍♥️

کاش فردا بازگوش کنه مستقیم بگم‌رو من حساب نکن حالم از این بهم خورد که تو حتما باید بیایی هاحالا که ک ...

اره عزیزم یک بار برای همیشه حرفت رو بهشون بزن

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

خانوادم خیلی بدی میکنن در حقم از بابام بگیر تا مامانم تا داداشمبخدا خواهر کوچیکم‌بچست بچه مدرسه ای ف ...

عزیزم🥲 آره برادرتم باید بفهمه ک اونجا جای تو نیس ولی مهم نباشه شاید اونم گفته اگه به تو نگه تو ناراحت میشی میگی چرا همه دعوت بودن جز من، اگه بازم گفت بگو شوهرم خوشش نمیاد تمام

عزیزم🥲 آره برادرتم باید بفهمه ک اونجا جای تو نیس ولی مهم نباشه شاید اونم گفته اگه به تو نگه تو نارا ...

مثلا یطوری گفت حتما باید بیای توام اینگار ما سر یه لیوان اب بحثمون شده قراره اشتیمون بده😐

💍♥️