2777
2789

دیشب پسر داییم خونمون بود حرف ازدواج شد به مامانم گفت من دختر خودتو میخوام و یه جورایی خواستگاری کرد منو از مامانم بعد مامانم گفت من کلا نمیخوام دختر به فامیل بدم و این حرفا

حالا داییم که سوخته بود امشب زنگ زده بود کلی چرت و پرت گفته بود به مامانم 

یعنییییی چی آخه وااای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بیشعوری ربطی به فامیل و غریبه ندارد.وگرنه جواب منفی، اونم محترمانه، نباید با این واکنش بد مواجه بشه. مامانت باید جواب میداد حسابی تا دایی دیگه به خودش اجازه نده مجددا توهین کنه. بنظرم مجددا توهین می‌کنه تا جایی که شما رابطتون کات میشه باهاش.

گفته منم نمیذاشتم پسرم دختر تو رو بگیره

میگفتی دایی به تو که جواب رد ندادم بهت برخورده 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خاک تو سرش حالا از بچگی خودش و زنش میگفتن تو عروس مایی برن گم بشن واقعا

دایی و زندایی منم دقیقا همینن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷