2777
2789

با هم دوست بودیم و همکار هم بودیم. علاقه هم داشتیم ولی میگفت قصد ازدواج کلا نداره. مادرش هم میگه فقط از فامیل و طایفه خودمون باید زن بگیری. عید پارسال گفت یکی از فامیلاشون اومدن که دخترشون رو بدن به من. این مقاومت کرده و از پارسال مادرش چند بار اومده شهری که این دوستم زندگی میکنه که راضیش کنه. شنبه قبل بعد از دو هفته از شهرشون برگشت و گفت خسته شدم چون مادر دختره 6 بار اومده خونه مون. برام عجیب بود گفتم مگه دخترشو از سر راه آورده؟ گفت فقط براشون مهمه که دخترشون شوهر کنه. حالا این شنبه از شهرشون برگشت تهران و مادرش سه شنبه اینهمه راه دوباره اومده تهران خونه دوستم. این دفعه تا سر سفره عقد ننشوندش ول کن نیست. متعجبم از این همه سماجت مادرش. اونهفته کلی بهم محبت کرد که نمیتونم به مادرم بگم مرد باید به دختر حسی داشته باشه و حسی که به تو دارم رو به اون ندارم و از این حرفا. ولی خوب خواستگاری منم نیومده. دیگه خسته شدم که هر بار با محبت احساساتمو قلقلک میده و بعد دوباره می ره پیش مادرش. اصلا به مادرش آلرژی پیدا کردم تا میگه مامانم اومده من دلشوره میگیرم. اینم بگم که هر دومون سنمون بالای چهل ساله. دختر مورد نظر 11 سال از ایشون کوچیکتره.

مرد با این سن و اینقدر بچه ننه نوبره.

عزیز داره بازیت میده چطور باور کردی آخه... در واقع مادر ایشونه که ۶ بار رفته خواستگاریه دختره... در ضمن اگه پسری دختریو دوسداشته باشه میگیرتش اینکه بگه مامانم نمیزاره یا بابام راضی نیس اینا بهونس

عزیز داره بازیت میده چطور باور کردی آخه... در واقع مادر ایشونه که ۶ بار رفته خواستگاریه دختره... در ...

میدونم. ولی رابطه ما خیلی ماجرا داره. فکر کن دوره دانشگاه همکلاس بودیم بعدش بی خبر بودیم تا 10 سال قبل که با هم همکار شدیم. کم کم رابطه عاطفی هم پیدا شد البته با حفظ خطوط قرمز من. ولی از جایی به بعد دیگه پیش نرفت. الانم جز کار باهاش حرفی ندارم ولی احساسم هنوز بهش وجود داره و اگه زن بگیره برام خیلی سخت میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم. ولی رابطه ما خیلی ماجرا داره. فکر کن دوره دانشگاه همکلاس بودیم بعدش بی خبر بودیم تا 10 سال ق ...

حقداری ناراحت بشی ولی حقیقت ماجرا اینه هیچوقت مرد ۴۰ ساله اینقد نمیتونه ضعیف باشه ابن کثیف بازیه که داره بازیت میده برا سواستفاده از احساساتت.. رک میگفت برا ازدواج نمیخوادتت شمام دل نمی بستی

حقداری ناراحت بشی ولی حقیقت ماجرا اینه هیچوقت مرد ۴۰ ساله اینقد نمیتونه ضعیف باشه ابن کثیف بازیه که ...

میگفت کلا قصد ازدواج نداره و میگفت مادرش بهش میگه باید فامیل بگیری و اینم قبول نمیکرد. تا اینکه از پارسال شل شده. همشم میگه اگه مادرم اینطوری نبود اوضاع فرق میکرد (احتمالا منظورش اینه که میومد خواستگاری من) ولی من قبول نمیکنم. مگه مادرش از قوم یعجوج و معجوجه که بترسه حتی بهش بگه منو دوست داره؟ من از هر نظر معقولم هم تحصیلات دارم هم قیافه هم خانواده و اونم دوستم داشت. به نظر من که یه جای کارو داره دروغ میگه.

میگفت کلا قصد ازدواج نداره و میگفت مادرش بهش میگه باید فامیل بگیری و اینم قبول نمیکرد. تا اینکه از پ ...

کاش همون اوایل رابطتتون میگفتی بیاد خواستگاری الکی وقتتو هدر نمیدادی.. مطمئن باش دروغه  شک داری بگو شماره مادرشو بده باش صحبت کنی نمیده چون اصلا مادرش روحشم خبر نداره 

حتی یه بار ازش پرسیدم مگه مادرت هیولاست؟ گفت آره!

حالا واقعا ترسوئه؟؟؟؟ یعنی شخصیتش ترسو و لوسه؟؟؟  ایشون یه شهر دیگس و پسره نیازی به اجازه خونواده نداره اگه میخواست ازدواج میکرد با شما و مادرش بفرض واقعا بد بهرحال یه شهر دیگه اس میخواست چیکار کنه؟؟؟؟ هرازگاهی میومد میرفت اونم توی عمل انجام شده قرار میگرفت

حالا واقعا ترسوئه؟؟؟؟ یعنی شخصیتش ترسو و لوسه؟؟؟ ایشون یه شهر دیگس و پسره نیازی به اجازه خونواده ند ...

نه اصلا شخصیت لوس و ترسویی نداره البته محافظه کاره. ولی از مادرش ظاهرا میترسه. شایدم به قول شما داره دروغ میگه.

کاش همون اوایل رابطتتون میگفتی بیاد خواستگاری الکی وقتتو هدر نمیدادی.. مطمئن باش دروغه شک داری بگو ...

دیگه وقتی خودش نمیخواد برای چی با مادرش حرف بزنم و خودمو سبک کنم؟ میگفت قصد ازدواج کلا ندارم و گرنه تو ایده آلی. دروغ میگفت.

نه اصلا شخصیت لوس و ترسویی نداره البته محافظه کاره. ولی از مادرش ظاهرا میترسه. شایدم به قول شما داره ...

از نظر من دروغه.. یه بچه ۱۸ ساله حرفشو به کرسی مینشونه چطور یه مرد ۴۰ ساله نتونه ... مگه ادم چندسال زندس که بقیشو با کسی زندگی کنه که دوسش نداره ... باش حرف بزن بگو دوسش داری و لطفا با مادرش در موردت صحبت کنه یا شمارشو بده خودت صحبت کنی

دیگه وقتی خودش نمیخواد برای چی با مادرش حرف بزنم و خودمو سبک کنم؟ میگفت قصد ازدواج کلا ندارم و گرنه ...

با مادرش صحبت کن مطمئن باش مادره از وجودت بیخبره حداقل اینجوری میفهمی مادره واقعا هیولاس یا پسره دروغ میگه و بازیت میده