2777
2789
عنوان

بنظرتون تو سن سیو سه سالگی

163 بازدید | 20 پست

چه رشته هایی ارزش ادامه دادن دارن؟

دیپلم دارم وواقعا ازاین موضوع ناراحتم ودوس دارم ادامه تحصیل بدم،وبی واقعا نمیدونم چ رشته ای بخونم.کلافم،کلاااافهههه

چه رشته هایی مدنظرته؟

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درست خوبه دندونپزشکی بخون یا فیزیو تراپی و...

خودم تحربی بودم.زرنگ بودم.درخد معدل هفده هجده

ولی خب این رشته ها واسه آزاد که پولش روندارم

واسه دولتی گمون نکنم از پسش بربیام بااین فاصله ی چندین ساله از درس

به نظرم یه چیزی بخون که بهش علاقه مند باشی ، چون اگر به خاطر کار پیدا کردن بعدش بخونی واقعا تو این سن کار کارمندی دیگه پیدا نمیکنی . مگر اینکه بری هنر بخونی حالا هر شاخه ای که علاقه داری و در اون رشته پیشرفت کنی ، چون هنر سن و سال نداره 

روانشناسی،حسابداری،انواع مدیریت ها و علوم قران شماتظری نداری؟

حسابداری بازار کار خوبی داره 

روانشناسی برای ازمون استخدامی خوبه 

علوم تربیتی هم خیلی رشته خوبیه 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

حقوق

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

کار با هوش مصنوعیو یاد بگیر و زبانتو کامل کن

من ترم س زبان بودم،ک ب خاطر بارداری پشت سر هم و بعدش ی سری مشکلات،دیگه ادامه ندادم

از اونحایی ک میدونم زبان لیسینینگ داره و باید مرتب گوش بدی و فیلم ببینی مرددم ب ادامه زبان.چون با وحود س تا بچه هام میترسم از پسش برنیام.نمیدونم واقعا