2777
2789
عنوان

بخونید خیلی طولانیییی

341 بازدید | 23 پست

چند شب پیش ها آخر شب که داشتم میرفتم دستشویی دیدم مادر شوهرم که طبقه بالاس دراز کشیده رو پله داره گوش میده به حرفامون من خوب یادمه که سر پله ها دیدمش به شوهرم گفتم رفت سراغش اونم وایساده لود قسم خوردن که من نبودم به فرداش من میخواستم برم با زن داداشم خرید پیام دادم به شوهرم گفتم من دارم میرم خرید با زن داداشم 

خدایی من همیشه بیرونم ولی تا اسم زن داداشم و مامانمو شنید گفت ن نرو منم گفتم تو خوشت نمیاد از خانواده من و اینا رفتم موقع برگشتن زنگ زد گفت بیای خونه جلو همسایه ها آبروتو میبرم گوش ندادم رفتم خونه دیدم سر پله ها نشسته هنو نرسیده نشسته داره برای باباش تعریف میکنه تا منو دید گفت کجا گوش نکردم پشت سرم اومد تو خونه بحثمون شد گرفت زدم بابامم همون موقع زنگ زد تا صدامو شنید عصبی شد زنگ زد به مامان و بابای شوهرم که اره دخترمونو بفرستید بیاد اصلا نخواستیم 

دیروز که مامانم زنگ زد به مامانش دیدم مامان شوهرم تو راه پله نشسته هی نفرین میکنه منم از دیروزه هیج باهاش حرف نمیزنم نفرین های که می‌کرد خیلی بد بود نفرین داداشم کرد با اینکه داداش من اصلا تو این چند وقت یه حرفی هم بهشون نزده 

خدا صبرت بده

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرت میگه نرو بیرون چرا لج می کنی؟

میدونی مشکل من چیه 

چرا روزای دیگ که تنهام یا حتی با مامان خودش یا خالش میخوام برم بیرون حتی اگه بهش خبر هم ندم اصلا ناراحت نمیشه 

ولی تا اسم زن داداشم یا حتی مامانمو میشنوه خوشش نمیاد برم بیرون 

برای همینه که میگن با خانواده شوهر یه جا زندگی نکنید برید خونه رهن و کرایه بهتره

اره واقعااااااااا 

من حاضرم هیچی نخورم ولی واقعا برم خونه کرایه کنم 

الان خونه باباتی؟ میشه بگی چرا شوهرت از زن داداشت خوشش نمیاد؟

نه خونه خودمم 

چند وقت دیگ عروسی داداشمه فعلا نمیتونم برم خونه بابامم نمیخوام اعصاب داداشم یا مامان و بابام نزدیک عروسی بخاطر من خراب شه 

واقعا نمیدونم چرا خوشش نمیاد زن داداش من حتی زیاد اینجا هم نمیا تا حالا حتی یه بارم بهش بی احترامی نکرده  

نه خونه خودمم چند وقت دیگ عروسی داداشمه فعلا نمیتونم برم خونه بابامم نمیخوام اعصاب داداشم یا مامان و ...

فعلا چیزی نگو تا اروم بشه

تازه عروسی کردی? چونکه اوایل ازدواج مردا بهانه گیرن بدشون از یسری از فامیلای زنشون میاد و.. دوست دارن زنشون  به حرفشون باشه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
میدونی مشکل من چیه چرا روزای دیگ که تنهام یا حتی با مامان خودش یا خالش میخوام برم بیرون حتی اگه بهش ...

مردا کلا یکم گارد دارن، چون معمولا مامانشون تو گوششون می خونه که تو هر کار بدی می کنی کسی داره بهت خط میده، برا همین گارد دارن، تو هم هیزم نریز به این داستان، فعلا که تو اون خونه تو محاصره قوم شوهری، فقط با محبت خرش کن

مردا کلا یکم گارد دارن، چون معمولا مامانشون تو گوششون می خونه که تو هر کار بدی می کنی کسی داره بهت خ ...

من هی میخوام با همشون مهربون باشن خودشون نمیزارن 

آخه مامانم زنگ زده به مامانش بگو آخه چکار داداشم داری که وایمیسی نفرین کردن 

منم از دیروز حرفاشو شنیدم سختمه دیگ باهاش حرف بزنم

من هی میخوام با همشون مهربون باشن خودشون نمیزارن آخه مامانم زنگ زده به مامانش بگو آخه چکار داداشم دا ...

فقط به شوهرت محبت کن، به بقیه اتفاقا اصلا رو نده، وگرنه میان میشینن جلو در اتاقت