2777
2789
بله باید پانچ بشه

خب اگه به دانشگاه ندیمش حتی بهمون مدرک موقت هم نمیدن؟؟

اخه روی اون کارت شماره دانشجویی و شماره کارت ملی و اسم و فامیل و رشته نوشته شده دوستمم همه اینارو میدونه 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه به دانشگاه ندیمش حتی بهمون مدرک موقت هم نمیدن؟؟اخه روی اون کارت شماره دانشجویی و شماره کارت م ...

خب چرا کاری که من میگمو نمیکنید 

ببین مدرک که اصلا نمیدن باید پول بدی ازاد بشه به همه همون موقت رو میدن که باید مراحل فارغ التحصیلیش تکمیل بشه تا بدن از قضا یکی از مراحلش همین پانچ کارت چون که کارت نداره میگم باید هزینه پرداخت کنه که زیادم نیست اصلا فیش واریزی رو بارگذاری کنه تو سایت جای پانچ کارت

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

دوستم دانشگاه ازاد بوده . پس بدون کارت دانشجویی هم بهش مدرک میدن؟

اره باباا. گیر دادن بگه دزدیدن ازم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من نه تنها کارت دانشجویی مو ندارم بلکه اتفاقا امشب داشتم فکر میکردم چه سالی دانشجو بودم هر چی فکر کر ...

مدرک لیسانستو نگرفتی یا گرفتی؟

خب چرا کاری که من میگمو نمیکنید ببین مدرک که اصلا نمیدن باید پول بدی ازاد بشه به همه همون موقت رو می ...

فیش واریزی چقدره؟؟ دانشگاه ازاد بوده

یعنی اگه فیش واریزی رو بده دیگه نیازی به کارت دانشجویی نیست؟؟؟

تروخدا بگید خیلی مهمه 

فیش واریزی چقدره؟؟ دانشگاه ازاد بودهیعنی اگه فیش واریزی رو بده دیگه نیازی به کارت دانشجویی نیست؟؟؟تر ...

واییی صد بار گفتم که گفتم کمه شاید دویست یا صد بیشتر نیستم فیش بذاره تو سایت فارغ میشه دیگه 

شما تجربشو داشتید ؟؟ قبول میکنن بدون کارت دانشجویی؟؟؟؟

خودم بدون کارت مدرک گرفتم. گفتم گمشده تو اسباب کشی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شما تجربشو داشتید ؟؟ قبول میکنن بدون کارت دانشجویی؟؟؟؟

من دولتی بودم رفتم حراست دانشگاه گفتم گم شده گفت کجا گم شده گفتم چمیدونم کجا گم شده خیابون خونه خابگاه نامشخص کجا ولی گم شده گشت تو کارتاش گفت نه تو کارتای گم شده دانشگاه نیست گفت خب عیب نداره برو تو سایت برا گم شدن کارتت یه مبلغی پرداخت کن بعدش که قراره عکس کارت پانچ شده بذاری فیش واریزی بذار دولتی اینجو یه دیگه ازاد که بی درو پیکر