2777
2789

شوهرم از اول منو تنها میزاشت میرفت شهر دور سرکار

یک ماه میرفت یه هفته میومد خونه و مجدد یک ماه میرفت

من هرچی سختی رو بگی تحمل میکردم، میومد خونه بهترین خدماتو بهش میدادم سعی میکردم ناراحتش نکنم و...

الان ۷ ساله همینجور داره میگذره، من دیگه صبرم تموم شده ، مشکلات زندگی یه طرف، بی پولیم یه طرف، نبود شوهرم یه طرف ، دیگه کشش ندارم

حالا چندماهی میشه که خیلی حالم بده گریه میکنم به زندگی نمیرسم، شوهرم میاد هم حالم بده اعصابم هیچیو نمیکشه، روم نمیخنده و درکل حال خوشی ندارم...شوهرم هم انتظار داره یه هفته مثل مهمون میاد و سریع میره جلوش برقصم...چندماهه نه رابطه ای داریم، نه محبتی نه آرامشی نه دل خوشی...اصلا شوهرم سعی نمیکنه حالمو خوب کنه، بشینه راجب مشکلاتم ازم بپرسه، یاکاری کنه خوشحالم کنه...اصلا عین خیالش نیست، من میشینم گریه میکنم اون بی توجه تلویزیون نگاه میکنه، اصلا تو فکرش نیست مشکلاتم رو رفع کنه یا اصلا روح و روان من براش مهم باشه کاری کنهر...خلاصه منم نمیدونم بااین وضع بی توجهیمو عمیق تر کنم یا ...چی...

خودم دوست دارم که کلا نادیده بگیرمش...نمیدونم چه کاری درسته در مقابل این رفتارش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن. مردا خیلی خنگ و خودخواهن تا چیزی رو واضح و مستقیم نگی متوجه نمیشن تازه بعدش طلبکارن که میخواستی بگی. ولی ازش فاصله نگیر اوضاع خراب تر میشه. چرا رابطه ندارین تازه اینطور شده یا همیشه کم بوده؟

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
مستقل هستم چه ربطی به این داره؟اتفاقا همین مستقلی گند زد به زندگیم کاش آویزون بودم

هیچی فکر کردم مجردی

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

باهاش حرف بزن. مردا خیلی خنگ و خودخواهن تا چیزی رو واضح و مستقیم نگی متوجه نمیشن تازه بعدش طلبکارن ک ...

هزار بار حرف زدم حالیش نیس

اصلا دیگه دوسش ندارم

به طلاق دارم فکر میکنم

یه مدت که باردار بودم

بعدم مشکلات بچم شروع شد

مشکلات زندگی هم یه طرف 

دیگه اعصاب برامون نموند که

گریه چیه برو تلویزیون رو خاموش کن بشین جلوش حرف بزن اگر اهمیت نداد دعوا راه بنداز اما تنها گریه نکن 

مردها تا دعوا نشه تکونی به خودشون نمیدن برا تغییر شرایط 

نستقل نباش 

گاهی آویزون باش و بگو بدون تو نمیشه فلان کارو کرد و ... 

منم مستقل بودم یه دختر آویزون اومد دلبری کرد برا شوهرم 

کارهایی که برا من نمی‌کرد برا اون میکرد و من سوختم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اعتماد به نفستو حفظ کن، به خودت برس ،خوش بگذرون برو بیرون همیشه شاداب باش و وقتتو با کارای خودت و دو ...

الان یه ماهه کلا کاری ب کارش ندارم

میرم سرکار میام خونه 

به بچه میرسم 

تنهایی از پس همه کار برمیام

اونم این ماه اومد خونه مثل دوتا دوست گذروندیم 

منم حالم اوکی نبود یکسره کارم گریه شده بود

خونه تمیز نمیکردم

غذا کلا نپختم

بعد یه هفته هم پاشد رفت

گریه چیه برو تلویزیون رو خاموش کن بشین جلوش حرف بزن اگر اهمیت نداد دعوا راه بنداز اما تنها گریه نکن ...

عزیزم دعوا هم کردم فایده نداشته هیچیو درست نمیکنه 

دیگه فقط دارم میزنم سرم بخاطر مشکلاتم بختطر تنهاییم بخاطر بار مسئولیتی که رو دوشمه 

الان یه ماهه کلا کاری ب کارش ندارممیرم سرکار میام خونه به بچه میرسم تنهایی از پس همه کار برمیاماونم ...

نمی دونم چی بگم والا ایشالله که مشکلت حل بشه زودتر

نمی دونم اعتقاد داری یا نه ولی سوره طلاق محبت زن و شوهرو زیاد میکنه حتما وقتی اومد هر شب بخون

نمی دونم چی بگم والا ایشالله که مشکلت حل بشه زودترنمی دونم اعتقاد داری یا نه ولی سوره طلاق محبت زن و ...

ولش کن بابا 

ازش زده شدم

چه گلی به سرم زد که 

همش از روزی که اومد تو زندگیم زجر و عذاب بوده

نه تو خوشی هام همراهم بوده نه ناخوشی هام

این چه ازدواجیه که از اولش تنها موندم 

از اولش هیچ تلاشی واسه بودن من کنارش نکرد

تمام همکارهاش هر جا و هرشهری برن همسرشونو میبرن کنارشون...این اما هیچ رغبتی نداشت از اول 

فقط من بال بال میزدم ...دیگه خسته شدم و بریدم ازش

ولش کن بابا ازش زده شدمچه گلی به سرم زد که همش از روزی که اومد تو زندگیم زجر و عذاب بودهنه تو خوشی ه ...

والا من دارم جدا میشم خیلی ام ناراحتم ولی این چندتا تاپیکی که خوندم یکم دلمو قرص کرده منم نامزدم برام تلاش نمیکرد همش خودم میرفتم سمتش