2777
2789

سلام خانما 

من تازه تو نی نی سایت عضو شدم قبلا فقط تاپیک هارو میخوندم. 

من یه مشکلی دارم چهار ساله ازدواج کردم و سه ساله خونه مستقل داریم که برای پدرشوهرمه و تقریبا دور بودم از خانواده شوهر الان بنا به دلایلی باید برم طبقه ی پایین اونا و حداقل دو سال اونجا باشیم مند خودم مشکل چندانی ندارم باهاشون ولی یک بچه سه ساله دارم و یه توراهی هم دارم میترسم تو تربیت بچه هام دخالت کنن اونارو ازم دور کنن خانواده شوهرم چهار نفرن پدر شوهر مادرشوهر یه خواهر شوهر برادرشوهر بقیه برادرشوهر ام ازدواج کردن خونه مستقل دارن 

اینم بگم پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی دخالت میکنن يعني اصلا رعایت نمیکنن مخصوصا پدرشوهرم هرچی دلشون میخواد پیش بچه میگن و انجام میدنخواهش میکنم راهنمایی کنین چکارکنم  چطوری رفتار کنم که به زندگیم کاری نداشته باشن 

معذرت میخوام اگه طولانی شد🙏

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه خونه خودتون نیست جداگونه؟

چرا ولی چون طبقه ی پایینشونیم میترسم دخالت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

فقط میتونم بگم متاسفم .این کار رو نکن از طرفی اگه جسارتش رو داری نه بگی موفق میشی مثلا از اول قرار ب ...

برای 2سال مجبوریم تا خودمون صاحب‌ خونه میشیم 

اینم بگم شوهرم پشتمه میگه نمیزارم کسی تو تربیت بچه ها دخالت کنه ولی من بازم میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه جداگونه ای که الان توشین ولی میخواین برین تو ساختمونه اونارو میگم

این خونه برای پدرشوهرمه گذاشته برای فروش ماهم تازه مغازه ساختیم فعلا نمیتونیم خونه بگیریم برای همین مجبوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا جایی ک امکان دار سعی کن خونه جدا بگیری چون ن تو تربیت بچه بلکه تو کل زندگیت دخالت میشه

منم از این میترسم ولی شوهرم میگه هر جورشده باید این دوسال رو تحمل کنیم بلکه یکم پس‌انداز کنیم برای خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40