لطف کنید فروغی جمع کنید اگر نمیتونید من از دادگاه پیگیری کنم ! که دروغ میگه من افغانی هستم! اگر هم نیاز هست من همین جا پاسپورت کملیک کارت و شناسنامه آمو میزارم ایشون چندین باره برای کاربر ها داره مزاحمت ایجاد میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین دوست عزیز من پدر کشتگی باهات ندارم شما اومدی یهو پریدی به من مسخره کردی و گفتی فیکمخواستم ببینم ...
عذر میخوای که دیگران تگ کردی تهمت زدی نه عزیزم لطف کن دیگه تو این تاپیک چیزی ننویس من صبح از طریق قانون اقدام میکنم و اونجا داخل دادگاه هر مشکلی داشتی حل کن شبت خوش و خیلی ام جدی ام سر این موضوع
دلیلی نمیبینم که بخواد توهین کنه ! یک بچه پانزده ساله و تاپیک قبلش که حذف شد شروع کرد به توهین کردن
این شلوغ بازیا چیه دیگه؟!
شما واسه این کاربر تاپیک زدی و اون کاربر هم دید و وارد تاپیکت شد!
دیگه یه افغانی گفته مگه بهت فحش داده؟😐
شما هم جوابش رو میدادی که افغانی نیستم و ایرانیام!👀
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک