2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 81 پست
چرا گزارش بزنیم وقتی هی داره بهمون توهین میکنن ؟ و تهمت میزنه! آبروی ما بازیچه دست یک بچه پانزده سال ...

باید گزارش بزنید تا رسیدگی بشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز وقتی یک بچه پونزده ساله آنقدر راحت داخل جامعه رها شده دیگران اذیت می‌کنه بهتره خانواده اش اع ...

بعید می دو نم با این حجم شکا یات و‌کلاه برداری ها د زدی ها فتا همچین چیزی انقدر بی کا ر باشه پیگیری کنه 

لطف کنید پیام هاشو پاک نکنید و بزارید از قانون پیگیری کنم

باشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ایشون تو توهم خودشه ناخن کار شده ! و الان زورش گرفته که باز لو رفته تاپیک قبل بخونید متوجه میشید

من نمیدونم کاربریش کدوم ولی انگار طبق حرفتون باز شما شروع کردید چیکارش دارید فیک خوب نخون رد شو دیگه این حرکات چیه از خودتون درمیارید خیلی بیکارید والا من تاپیک میخونم رد میشم فیک بودن یا نبودن کسی ضرری به حال من نداره نمیدونم کی بهتون گفته بفهمید کسی فیک افتخار داره بهتون مدال میدن یا کار خوبی میکنید 

من نمیدونم کاربریش کدوم ولی انگار طبق حرفتون باز شما شروع کردید چیکارش دارید فیک خوب نخون رد شو دیگه ...

دلیلی نمی‌بینم که بخواد توهین کنه ! یک بچه پانزده ساله و تاپیک قبلش که حذف شد شروع کرد به توهین کردن 

نه عزیز وقتی یک بچه پونزده ساله آنقدر راحت داخل جامعه رها شده دیگران اذیت می‌کنه بهتره خانواده اش اع ...

من کیو اذیت کردم ؟ لینک تاپیکمو بدم که مزاحم شدی ؟

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

@niniyar‍ استارتر تو که قانون سرت میشه برای چی تهمت فیک بودن میزنی بهم و دنبال جنجالی

دنبال جنجال ؟ ببخشید تو گفتی افغانی و چندین دفعه تکرار کردی ! لطف کن بحث به حاشیه نکش و من از طریق قانون هم عددی حیثیت میکنم و هم شکایت و از این هم کوتاه نمیام 

دنبال جنجال ؟ ببخشید تو گفتی افغانی و چندین دفعه تکرار کردی ! لطف کن بحث به حاشیه نکش و من از طریق ق ...

احیانا قبلش شما چیکار کردی؟ 

تهمت نزدی بهم ؟ 

من حرفی رو زدم که بقیه گفتن 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449