2777
2789

الان پولشو ندارم نذرمو ادا کنم اون موقع از شدت ترس همینطوری گفتم به نظرتون میشه کلا گوسفند قربانی نکنم و به جاش یک مقدار پول بدم به نیازمند ؟

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صیغه نذر رو هم گفتی یا نه؟؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چی گفتی؟

باید میگفتی از برای خداست بر عهده من فلان چیز

اگه نگفتی،ضرورتی در انجامش نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من شنیدم نذر صیغه داره و این نذرای زبونی واجب نیس انجامشون

میشه بیاید تاپیک اخرم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بده ب من گوسفندو

چشم😐😂

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

صیغه نذر رو هم گفتی یا نه؟؟

صیغه نذر چیه؟ 

چیزی نگفتم فقط گفتم خدایا بچه هام چیزیشون نشه یک گوسفند نذر میکنم 

چشم😐😂

من محتاجم بخدا 

شماره کارت میدم بپولش بزن‌ب کارت

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
چی گفتی؟باید میگفتی از برای خداست بر عهده من فلان چیزاگه نگفتی،ضرورتی در انجامش نیست

نه اینارو نگفتم فقط گفتم خدایا بچه هام سالم بمونن گوسفند نذر میکنم همین 

نه اینارو نگفتم فقط گفتم خدایا بچه هام سالم بمونن گوسفند نذر میکنم همین

خب صیغه رو نگفتی

نیاز نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری