2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارم پریید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
چقدر عقایدمون شبیهه به همه ولی تو نمیدونی چقدر مامانم داره بهم گیرررر میده چقدر تو ذهنم کرده داره سر ...

مامانتو ول کن

مامانت یه شانس ازدواج کردن داشت اونم واسه خودش خرج کرد

الان نوبت توعه، رو عقل خودت حساب کن 

و هر کی خواست تغییرت بده

چه پوششتو چه افکارتو چه طرز حرف زدنتو چه سر کار رفتنتو چه خورد و خوراکتو چه هر چیز دیگه ای، اگه پسر شاهم بود بگو نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شایدم من اشتباه کردم که الان میپرسم ولی خبآیا این حرف من باعث میشه سمتم نیاد ؟

خب ایشون خانم خانه دار میخواستن شما شاعل دوست دلشتین باشین

معیار مهمی

بله

بعدش خواهرم چرا جوگیرانه موردای خوب رو رد میکنی اخه 

چرا😑😑😑

خب ایشون خانم خانه دار میخواستن شما شاعل دوست دلشتین باشینمعیار مهمیبلهبعدش خواهرم چرا جوگیرانه مورد ...

دانشگاهم امسال تموم میشه و امسال میخوام تمرکزمو بزارم پزشکی قبول شم تازه با رلم تموم کردم مغزم اینگار یاری نمیده وارد رابطه بشم الان فقط میخوام به درسم فکر کنم 

موفق باشی اگه مبخوای بخونی واقن بشین بخون

انقدر هزینه کردم کتاب أموزش و تست خریدم مدام دارم میخونم ولی مامانم دیگهباورم نداره شاید چون چند ساله فاصله گرفتم همش میگه اگه قبول نشدی اینو از دست دادی صبح تاشب دارم درس میخونم تلاشمو نمیبینه