2777
2789

‏نصف دعواهای زن و شوهرا شب عیدی سر رنگ موی خانماس.

یه رنگی میخرن یه رنگ دیگه در میاد بنیاد خانواده میپاچه از هم 😂

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅

سوفیا جون تو تاپیکی که ترکید چی بهم گفته بودی گلم نتونستم ببینم ترکید

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

شوهر منم گیر داده برو موهات رو بلوند کن 😒پررو یکی بگه تو چیکار داری!!؟هر وقت بخوام و هر رنگی بخواااام خودم میزارم که الانم نمیخوام😁

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
همسرمن گفت اصلا رنگ نزن دوست ندارم همینطوری خوبه منم از خداخواسته خیلی راحت پذیرفتم😁

عیب نداره خوبه که ادم تا جوونه رنگ موی خودشو داشته باشه چندسال دیگه حسرت نمیخوره

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
سوفیا جون تو تاپیکی که ترکید چی بهم گفته بودی گلم نتونستم ببینم ترکید

گفته بودی مش غلام؟

گفتم یاد مش قربون شبنم آچار افتادم 😁

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
فكر كنم ولي پوله من تو اورژانسم همش تو عيد تنش عصبي زن و شوهرا زنگ ميزنن معلومه مشكلات اقتصا ...

واقعا كاش

فرهنگ و اخلاق ما ايرانيا خيلي بد شده خيلي

شوهر منم گیر داده برو موهات رو بلوند کن 😒پررو یکی بگه تو چیکار داری!!؟هر وقت بخوام و هر رنگی بخوااا ...

آخي دوست داره خب

پولشو بگير برو بلوند كن😍

آخي دوست داره خب پولشو بگير برو بلوند كن😍

بیکارم مگه موهام خراب میشه😹اونروز رفته سر آلبوم عکسا یکی از عکسام که موهام بلونده آورده انداخته تو قابِ عکس هی راست میره چپ میاد میگه اون رنگی کن خیلی بهت میاد من میزنم تو ذوقش دوباره فرداش همون آش و همون کاسه😧

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣