2777
2789

خسته اممم خیلی خوابم میاد 

نمیدونم بخوابم یا بیدار بمونم 

شدیدا استرس دارم🥺

نتیجه ی سوابق و فرهنگیان منظورمه

قراره بییت و پنجمبیاد ؟ من جات بودم میخوابیدم فردا سوپرایز شم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گفته بودن آخر هفته میاد که نیومده تا الان ...

آها انشالله که نتیجتون عالی بشه 💕❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

۰خب پس منم بیدار باید بمونم🥲😁

زیاد خودت ر‌و اذیت نکن اگر میتونی اضطرابت رو کنترل کن و بسپر دست سرنوشت

من فوق العاده استرس داشتم اون تایم. مدام تو سایت بودم و گریه میکردم😂🤦🏻‍♀️ سر همون کلی ریزش مو پیدا کردم و جوش زدم. الان که یادش می‌افتم خندم میگیره...

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

زیاد خودت ر‌و اذیت نکن اگر میتونی اضطرابت رو کنترل کن و بسپر دست سرنوشتمن فوق العاده استرس داشتم اون ...

دقیقا همین توصیفاتی که از خودتون داشتید رو من الان دارم 😁🤦🏻‍♀️

تا ۱ و نیم بیدار میمونم نیومد میخوابم 

میشه بپرسم چی قبول شدید ؟🤗

دقیقا همین توصیفاتی که از خودتون داشتید رو من الان دارم 😁🤦🏻‍♀️تا ۱ و نیم بیدار میمونم نیومد میخوا ...

اره بخواب سلامتیت مهم تره

دبیری ریاضی قبول شدم 

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷