2777
2789

بچه ها‌چون میگن توبارداری خواب خوردنی درست میشه میپرسما

خواب دیدم شهرستان رفتیم با خونواده همسرم

بعد مادرش ابگوشت گزاشتع بمن‌گفت برو سیرترشی تمیز‌کن بیار منم یه کاسه پر سیرترشی(ازونا که سیاهن نرم‌میشه‌خوشمزس) تمیز کردم تو‌خوابمم‌خیلی بحث اصلی بود سیره😂 ینی چون‌دقتم بهش زیاد بود کنجکاو‌شدم‌تعبیرشو بدونم

تعبیرش‌چیه بنظرتون

تعبیرش اینه که گشنه نخواب.

هم از سیر متنفرم هم از ترشی ولی الان دلم اینی که گفتی رو خواست😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدن سیرترشی تو خواب (به‌خصوص از نوع سیاه و نرم) معمولاً چند تا معنی نمادین داره که بستگی به شرایط خواب و حس خودت داره:

1. سیر خودش تو تعبیر خواب قدیمی‌ها نشونه‌ی دور کردن چشم‌زخم، بیماری یا انرژی منفی هست. چون تند و ضدعفونی‌کننده‌ست، بعضی‌ها میگن دیدنش یعنی محافظت یا پاکسازی.

2. ترشی هم بیشتر به یادآوری خاطرات گذشته یا تجربه‌های قدیمی برمی‌گرده. مخصوصاً ترشی‌های کهنه و خوشمزه میتونه نشون بده داری به چیزهای کهنه ولی ارزشمند توجه می‌کنی.

3. اینکه تو خواب «دقت و توجه زیادی» به سیر داشتی، یعنی این موضوع تو زندگی بیداری یه نماد از مسئله‌ایه که برات مهم ولی کمی عجیب یا غیرمنتظره شده و ذهنت روش زوم کرده.

4. حضور مادرشوهر و گفتن «برو تمیز کن» میتونه نشونه‌ی مسئولیتی که خانواده همسرت برات در نظر گرفتن باشه یا حس تو نسبت به همکاری و پذیرش در جمع اون‌ها.

📌 ترکیب این‌ها یعنی:

این خواب بیشتر پیام داره که وارد دوره‌ای میشی که باید با تجربه و صبر (مثل سیرترشی که زمان می‌خواد) بعضی مسائل رو مدیریت کنی. همچنین نشونه‌ی دور شدن از ضرر یا حسادت دیگران هم هست.

🩷🩷

میگن مثلا خواب میوه و‌خوردنی ببینی مشخص میکنه‌بچت‌دختره یا پسرچه میدونم‌والا

نمی‌دونم 

من خواب دیدم یکی برام سوغات گردنبند آورد پسر شد

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک