2777
2789

خیلی جای عجیب غریبیه واقعا 

مثلا من جدا از هم اتاقیام ک خییییلی فرشته بودن ، یه دوست دیگه ک همکلاسیِ هم اتاقیم بود هم پیدا کردم میرفت و میامد پیش ما تا اینکه صمیمی شدیم 

کلی از رازهامون گفتیم. هم اون گف هم من هم بقیه 

بعد س سال سر یچیز کوچیک خنده خنده گذشتمو اورد وسط .. ی قضیه ک واس دوران بشدددت افتضاحی بوده برام ینی از لحاظ روحی مرده بودم و جسمی خشکیده بودم از غصه 

الان ک دقت میکنم ی کوچولو دهن لق و حسودم بود تازه براحتی پشت هم اتاقیای صمیمی خودش پیش ما حرف میزد

خلاصه خیلی از اعتمادم پشیمونم.. راجع ب همممه چی حرف زدم پیشش اه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هیچ وقت یه ادم صمیمی صمیمی پیدا نمیشههیچ آدمی هم کامل و بی عیب نیست

چقدر بده اینطوری 

مثلا منکه خواهر برادر ندارم 

دختر خاله عمو دایی عمه اینام ندارم باید از تنهایی بمیرم‌ینی 

قبلا نامزدم‌بود الان ک نیس واقعا خلا هم صحبت و رفیق حس میشه 

چون بشدت صمیمی و مهربون بود و پای حرف هم می نشستیم

کلا به دوست ، همکار نباید اسرار زندگی تو بگی

چون معلوم نیس تا کی دوستت هستن و ایا راز تو پخش میکنن یانه

من یه دوست دانشگاه داشتم فکر کنم طلاق گرفته بود مادرش. تو عکس تولد دوتایی بودن و یه بارم پدره زنگ نزده بود. اما تو این ۴ سال هیچی بهم نگفت. منم ب روش نیاوردم .

چقدر بده اینطوری مثلا منکه خواهر برادر ندارم دختر خاله عمو دایی عمه اینام ندارم باید از تنهایی بمیرم ...

بله متاسفانه در اصل هممون تنها هستیم الان من هم خواهر برادر دارم و هم دوست اما خیلی وقت ها احساس تنهایی دارم

کلا به دوست ، همکار نباید اسرار زندگی تو بگیچون معلوم نیس تا کی دوستت هستن و ایا راز تو پخش میکنن یا ...

خیر سرم مثلا سیاست دارم با هر کسی صمیمی نمیشم اصلااا

مگر از هزار فی.لتر رد بشه و بدونم خیلی ادم حسابیه

البته الکی هم بهش راز نگفتم خودش کلی داستان داره ک اصلا اسم نمیشه برد. دیدم طی این سالها این میگه منم گفتم، دیگ احساس صمیمیت کردم.. ولی من ب دهن قرصی همیشه معروف بودم خداروشکر  قرار نیس مث اون ک از حسادت پشت سر کسایی ک باشون نون و نمک خورده بود حرف بزنم

بله متاسفانه در اصل هممون تنها هستیم الان من هم خواهر برادر دارم و هم دوست اما خیلی وقت ها احساس تنه ...

ایکاش منم داشتم 

برونگرایی؟

اینم اگه پیشش همه چیو گفته بودم دلیلش ارتباط س ساله مون بود 

و رفتارش خییییلی صمیمی نشون میداد طی این س سال

من یکم زود باورم .. فک کردم لابد واقعا از ته دل صمیمیه با ما 

سلام 

من تاپیک تون در رابطه با مشکل تون یعنی خیانت رو خوندم 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4