2777
2789

فن کدوم گروهین 

بایستون کیه 

بازیگر مورد علاقتون 

کدوم سریال رو دوست دارین 

کدوم سریال رو پیشنهاد میدین ببینیم

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهل سیدراما و کیدراما دوتاش هستم

بازیگر ها هم خیلی زیادن ولی چا اون وو خوبه اون بازیگر سریال دبلیو هم خوبه

سریال عاشقان ماه!😭

و پنت هاوس

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

من اهل سیدراما و کیدراما دوتاش هستمبازیگر ها هم خیلی زیادن ولی چا اون وو خوبه اون بازیگر سریال دبلیو ...

وایی عاشقان ماه خیلی خوب بود بقیه رو ندیدم 

چا اون وو عالیه

کدوم سیدراما رو پیشنهاد میدی واسه اولین بار ببینم؟

وایی عاشقان ماه خیلی خوب بود بقیه رو ندیدم چا اون وو عالیهکدوم سیدراما رو پیشنهاد میدی واسه اولین با ...

برای اولین بار به نظرم خوبه دختر مرواریدی ببینی یا نقشه شاهدخت! ولی اولین سیدرامایی که من دیدم نمی‌دونم دومی بود یا اولی شاهدخت سلطنتی بود خیلی خوب بودددددد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

برای اولین بار به نظرم خوبه دختر مرواریدی ببینی یا نقشه شاهدخت! ولی اولین سیدرامایی که من دیدم نمی‌د ...

عه عشق پنهان چطوره؟

اینایی که گفتی تاریخی هست؟