2777
2789

هرموقع رفتارامو مرور میکنم میبینم مثلا تو خیلی از شرایط میتونستم باوجدانم جلو نرم اصلا کلی بگم هرکاریو بدون فکر هم انجام داده باشم وجدانم توش بیدار بوده. یعنی میتونستم بد کنم حروم بخورم یا واقعا دو به هم زن باشم یا آدما رو جوری اذیت کنم که اذیتم کردن ولی راه خودمو رفتم هرچقدم اذیتم کردن نون خودمو خوردم.خدا شاهده یه سریا بهم بدکردن و گذاشتن جایی کار کنم که درخور من نیست یعنی علم و تجربم بالا نمیره و از زندگی عقبم انداختن و همچنان زور برای بحث و جنجال دارن ولی من همونجایی که گذاشتنم موندم و از این آدما دور شدم بااینکه قلبم شکست بااینکه خیلی اذیتم کردن خداشاهده حتی گاهی نگاه نمیکنم حقوقم چقدره یا چقد از اونا کمتره همینکه بتونم یه لقمه نون حلال بخورم کافیمه ولی اونا همون روزی که بشون حقوق میدن میگن حقوق بعدیو کی میدن

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوبی بخاطر روح زیبات ؛)))))خودتو با بقیه مقایسه نکن و نذار روحت زیبا نباشه دیگه بخاطر خدا خوب بمو ...

کدوم خدا قربونت برم؟ خدا واسه اوناست ما خون دل میخوریم و این دل شکسته

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

کدوم خدا قربونت برم؟ خدا واسه اوناست ما خون دل میخوریم و این دل شکسته

از کجا میدونی برای اوناست؟ 

خوبیاتو برای رضایتش انجام دادیو دیدی جواب نداد؟ 

یا تا آخر دنیا رفتی و دیدی پاداش خوبیاتو نگرفتی ؟ 

مگه همه چیز همین لحظه و همین ساعته؟ 

شاید سال دیگه نتیجه خوبیاتو ببینی 

شاید ۲۰ سال بعد 

شاید دنیای دیگه 

خودش تو قرآن گفته ذره ای به کسی ظلم نمیشه🤍

پاداش نیکوکاران تباه نمیشه 🤍

دل شکستتو بسپار به کسی که آفریدتش 😉😚