2777
2789
ببین برو 2 تومن مثلا دلار بگیر حالا تونستی بیشتر با گل رز بچین تو باکس هم برای آیندتون خوبه هم پس ان ...

هی میگم ۳ تومن دارم برم براش سکه پارسیان بگیرم واسه عروسیمون بفروشه ولی واس ولنتاین براش گرفتم داد به مامانش دیگه روش نمیشه بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه با کسی که دوستش داری عقدی و شرایطشو دارین رو من باید سال ها انتظارشو بکشم امیدوارم خوشبخت شین خیلی خوشم میاد از زوجای خوشبخت

کادویی که به درد زندگی بخوره هم میتونه لباس باشه خیلی کاربردیه و عطر 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

هی میگم ۳ تومن دارم برم براش سکه پارسیان بگیرم واسه عروسیمون بفروشه ولی واس ولنتاین براش گرفتم داد ب ...

پارسیان اصلا به صرفه نیست 

دلار رشدش بهتره

من پارسیان 150گرفتم بعد چند سال شده 1/200😂اما دلار سه ماه یه بار سر به فلک میکشه

همینکه با کسی که دوستش داری عقدی و شرایطشو دارین رو من باید سال ها انتظارشو بکشم امیدوارم خوشبخت شین ...

خیلی ممنون عزیزم انشاله شما هم به هم برسین و خوشبخت باشین❤️

خیلی ممنون عزیزم انشاله شما هم به هم برسین و خوشبخت باشین❤️

وای باورت میشه اولین باره این دعا رو کسی برام میکنه؟ کلا من همیشه دعای خوب برای کسایی که زوج هستن میکنم ولی هیچ وقت به کسی نمیگفتم منم کسی رو دارم که عاشقشم (آخه تعامل با کسی نداشتم) 

یه حس خیلی خوبی داشت هرچند مطمئنم برای شما عجیبه این حرفام😅😅😅

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام