2777
2789
عنوان

امااان از همسایه بد😑

142 بازدید | 10 پست

سر ظهر میخایم استراحت کنیم  نه برق هست نه اب بچش سقف خونمو میخاد خراب کنه دقیقا کار هر روزشه کل شبانه روز یا بدو بدو داره یا وسیله پرت میکنن رو سقفم شوهرم بس ب شوهرش تذکر داده خسته شدم حتی تو گروه ساختمون هم گذاشته همسایه بغلیم ک سه چهار تا بچه دارن خیلی ساکتر با فهم ترن این کلا یدونه بچه داره حتما باید با طی بزنم ب سقف بچشو اروم کنه کلا سردرد دارم از دستشون🤧

این اذیتارو چجوری تلافی کنم

بچش اگر زیر ۳ ساله واقعا نمیشه کنترلش کنی اما اگر بررگتره حق داری 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچش اگر زیر ۳ ساله واقعا نمیشه کنترلش کنی اما اگر بررگتره حق داری

امسال میره مدرسه 

اگر هم سه ساله بود واقعا حقی نداشتن بالا سر مردم بدو بدو کنن اکثر بچه ها بیش فعالن و پدر مادرشونم بیخیال بچه رو ی پارک ی شهر بازی نمیبرن سال ب سال یکم انرژیاشون تخلیه شه بقیه باید ازار ببینن

عزیزم ۸۰درصد اپارتمانها همینن،۳۰متر ویلایی می ازه ب ۳۰۰متر آپارتمانی

اره واقعا ولی کسی ک بچه شیطون داره بره طبقه اول 

چون صدایی ک از بالا میاد مخصوصا صدای پا غیر قابل تحمله

اره واقعا ولی کسی ک بچه شیطون داره بره طبقه اول چون صدایی ک از بالا میاد مخصوصا صدای پا غیر قابل تحم ...

زندگی اپارتمانی هم بچه رو عصبی میکنه همه پدرمادرها رو پیر چون از یور هی باید تذکر بدن ب بچه هم سرو کله بزنن با همسایه.وکسایی تو شرایط شمام  اذیت میشین واقعا اعصاب خورد کنی آبروریزی ک هی بخوای دهن ب دهن همسایه شی یا بشون تذکر بدی 

امسال میره مدرسه اگر هم سه ساله بود واقعا حقی نداشتن بالا سر مردم بدو بدو کنن اکثر بچه ها بیش فعالن ...

خب بزرگه حق داری 

اما عزیزم این ساعت ک شما تاپیک زدی بچه رو نمیشه ببری پارک گرمه افتابه

من بچه خودم عادت نداره بپر بپر کنه ولی خب هر شبم میبرمش پارک باز انرژی داره تخلیه نمیشه اما اگ ببینم دم ظهر سر و صدا میده یا اخرشبها گوشی میدم دستش ک همسایه اذیت نشه

اما واقعا فقط همسایه ای  این موضوع رو درک میکنه ک خودش بچه داشته باشه من خودم تا بچه نداشتم هروز ب همسایمون تذکر میدادم اما واقعا حق میدم بهت من قبل بچم یک لحظه ارامش نداشتم واقعا از دست بچه همسایه 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خب بزرگه حق داری اما عزیزم این ساعت ک شما تاپیک زدی بچه رو نمیشه ببری پارک گرمه افتابه من بچه خودم ع ...

عزیزم منم درسته بچه ندارم ولی درک میکنم خونه قبلیم بالاییم دو تا پسر بچه داشت چند ساعتی بازی میکردن تموم میشد الانم رو به رویم چهار تا داره بازم خیلی ساکتن این نمیدونم ب قولی فکر کنم روش تو رومون باز شده چون بجای اینکه رعایت کنه بدتر میکنه هر روز مبل صندلی هاشو میکشه رو زمین منم خودم همسایه پایبنی دارم میخام صندلی بکشم بیرون صندلی رو بلند میکنم اذیت نشن وگرنه بچه گناهی نداره مقصر بزرگترشه 

عزیزم منم درسته بچه ندارم ولی درک میکنم خونه قبلیم بالاییم دو تا پسر بچه داشت چند ساعتی بازی میکردن ...

آره واقعا بعضی خانواده ها خیلی بی فرهنگن به مدیر ساختمان بگید تذکر بده بهشون