بنظرم پسره خیلی واسه رابطه جدی بهت نگاه نمیکنه هرچند بی میل هم نیست ولی خب احساساتش کافی نیستن
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی ازش بدت اومده و شمارشو پاک کردی چه اهمیتی داره که طرف منظورش چی بوده؟به نظرم تمرکزت رو بزار روی درست عزیزم ،کیس های بهتری میان سراغت،اینکه هنوز چیزی نشده و چایی نخورده پسرخاله شده و ازت عکس خواسته یعنی آدم قابل اعتمادی نیست و این کاره س،نزار همچین آدمایی که به نظر موجه نشون میدن خودشون رو ،تو رو از هدفت دور کنه ،درگیر مسایل حاشیه نشو که ذهنت درگیر بشه بدبخت میشی،روی همه ی زندگیت تاثیر میزاره و تمرکزت رو از دست میدی
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
پس بیخیالش این چیزا واسه ما دخترا زیاد پیش میاد نباید با هر موردش دلبسته بشی
هروقت خواستی عاشق بشی کسیو انتخاب کن ک قبل از تو عاشقت باشه و برات زمین و زمان رو زیر و رو کنه
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم