2777
2789

خوندم حرفاتو 

بنظرم پسره خیلی واسه رابطه جدی بهت نگاه نمیکنه هرچند بی میل هم نیست ولی خب احساساتش کافی نیستن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

عزیزم اول تکلیقتو با خودت روشن کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت درست بوده عزیزم

برای دختر جوان از این مسائل خیلی پیش میاد نباید درگیری عاطفی ایجاد بشه خیلی آدم ضربه میخوره

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خوندم حرفاتو بنظرم پسره خیلی واسه رابطه جدی بهت نگاه نمیکنه هرچند بی میل هم نیست ولی خب احساساتش کاف ...

دقیقا

همینجوری واسه دو سه روز میخواد

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

خوندم حرفاتو بنظرم پسره خیلی واسه رابطه جدی بهت نگاه نمیکنه هرچند بی میل هم نیست ولی خب احساساتش کاف ...

اهوم آره درسته نه همو می‌شناسیم نه نزدیکیم به هم 

وقتی ازش بدت اومده و شمارشو پاک کردی چه اهمیتی داره که طرف منظورش چی بوده؟به نظرم تمرکزت رو بزار روی درست عزیزم ،کیس های بهتری میان سراغت،اینکه هنوز چیزی نشده و چایی نخورده پسرخاله شده و ازت عکس خواسته یعنی آدم قابل اعتمادی نیست و این کاره س،نزار همچین آدمایی که به نظر موجه نشون میدن خودشون رو ،تو رو از هدفت دور کنه ،درگیر مسایل حاشیه نشو که ذهنت درگیر بشه بدبخت میشی،روی همه ی زندگیت تاثیر میزاره و تمرکزت رو از دست میدی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اهوم آره درسته نه همو می‌شناسیم نه نزدیکیم به هم

پس بیخیالش این چیزا واسه ما دخترا زیاد پیش میاد نباید با هر موردش دلبسته بشی 

هروقت خواستی عاشق بشی کسیو انتخاب کن ک قبل از تو عاشقت باشه و برات زمین و زمان رو زیر و رو کنه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

خب تو خوشت نیومد حرف نزدی

اون خوشش میومد به هر دلیلی و شتابزده رفتار کرد

بعد تو حس بد گرفتی

و کلا صحبتتون تموم شد

الان به خاطر چی میخوای آروم شی؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

خوندم میخاد مخ تو بزنه و چون سرد رفتار کردی اونم سرد رفتار میکنه تا نظرتو جلب کنه تا بیشتر باهاش حرف ...

وقتی در خواست شو رد کردم دیگه نیومد حرف نزد الآنم همینطور

وقتی در خواست شو رد کردم دیگه نیومد حرف نزد الآنم همینطور

پس یعنی جدی نیست و واسه چند روز میخواست تو رو 

آدم درست حسابی نیست و حس خوبی نداشتم بهش اصلا

بهش اصلا فکر نکن و  اهمیت نده بهش 

دیدیش هم زیاد نگاش نکن

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

وقتی ازش بدت اومده و شمارشو پاک کردی چه اهمیتی داره که طرف منظورش چی بوده؟به نظرم تمرکزت رو بزار روی ...

آره حرفتون درسته فقط بعد چند ماه باز اومد رو مخمه الان کارش