2777
2789

یکی از چالش هام اینه چی بپوشم وقتی مهمون میاد 

حالا این چطوره؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بچه هاقوانین جدیدچیه من یساعت پیش تاپیک زدم نوشت به زودی منتشرمیشه تاالان نیومده سوال درموردرنگ پوست ...

تو چرا امضات شبیه استوریه😂

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

گذاشتم تایید نشده

اومد خبرم کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خوبه ک

منم اغلب شومیز یا تیشرتای لانگ میپوشم وقتی میمون میاد

خرس گنده تو میدونی قوانین جدیدسایتو؟یساعت پیش تاپیک زدم نوشت به زودی منتشرمیشه تاالان نیومده

تاپیک ها که فوری نشون داده میشه 

فقط عکسا زمان میخواد تا تایید بشه

عجیبه تاپیکت منتشر نشده 

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹