2777
2789

بچه هاتون چند سالشونه و شبا خودشون تنها تو اتاق میخوابن یا شما باید پیششون باشید یا کلا پیش خودتون میخوابن؟

البته منظورم بالای ۲ سال 

دخترای من ۸ و ۴ ساله ان .البته هنوز سه ماه تا تولدشون مونده

تختشون دو طبقه است. شبا کنار دختر کوچیکم طبقه پایین دراز می کشم تا دوتاشون بخوابن. بعد میرم تو اتاق خودم که اکثرا همسرم خوابش برده و ناراحت میشه میگه تو لوسشون کردی

کوچیکه عادت داره دست منو بگیره تا خوابش ببره.  بزرگه هم میگه اگه تو بری میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم دست مامانمو می گرفتم می خوابیدم

تازه ناراحت می شدم چرا وقتی من خوابم می بره اون منو ول می کنه می ره پیش بابام می خوابه🗿💔

خب اون وقت بچه بودم نمی دونستم😂

ولی بخواب کنارشون

نه نمیرم اصلان 

یکیشون ۴ سالشه یکشیون ۹ سالشه 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بنظرم سخت نگیر بهشون زودتر برن بخوابن تا همسرت بیداره بعد برو تو اتاق الیته دوتا هستن نباید بنرسن

نمیخوابن زودتر. کلا شوهرمم خیلی زود میخوابه چون صبح زود پامیشه 

همین الان تو اتاقشونم

کوچیکه خوابیده ۶ سالشه

بزرگه ۸

بزرگرو باید بخوابونم

کوچیکه خودش اکثرا میخوابه

ولی چون اونو باید بخوابونم. اینم هست دیگه

حالا نصف شب بیدار شدنشون اذیتم میکنه

تقریبا هرشب یا هفته ای ۵ شب صدام میکنن

بچه رو هر جور عادت بدی عادت میکنه...به دختر بزرگت بگو تو رختخوابش ک هست برای دختر کوچیکت از خودش داستان بگه...یا باهم حرف بزنن یواش ک فردا چ بازی هایی قرار انجام بدن تا خوابشون بزنه...خودتم بزن به سردرد بگو لازمه زود بخوتبی وگرن خوب نمیشه سرت