2777
2789
عنوان

شبا کنار بچه هاتون میمونید تا بخوابند

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رو تخت نمی‌خوابیم اول شوهرم بعد پسرم بعد من بعد اون یکی پسرم😑😑یکی از بچها وسط منو شوهرمه

اینطوری که بده

اقلا یکی پیش باباش بخوابه و یکی پیش شما. هرشب عوض کنند که دعوا نشه

دختر من ۱۲ سالشه کنارم میخوابه پسرمم هم ۱۴ سالشه اونم یه کم اون طرف تر میخوابه من همسرم کارش شهر دیگه هست تنها هستیم میترسن نمیرن جدا بخوابن هر وقت مامانم یا بابام بیان پیش مون جدا میخوابن دیگه نمیترسن 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
دختر من ۱۲ سالشه کنارم میخوابه پسرمم هم ۱۴ سالشه اونم یه کم اون طرف تر میخوابه من همسرم کارش شهر دیگ ...

خوب شما قضیتون فرق میکنه

البته کلا نترس بودن خوبه ولی من چون خودمم ترسو بودم. بچه هامو درک میکنم

مامانم جای خواب خودمو زود جدا کرد ‌ برای همین خیلی میترسیدم شبا تو اتاقم. خواهر بزرگمم تو اتاق بود ولی تختش از من دور بود 

خوب شما قضیتون فرق میکنهالبته کلا نترس بودن خوبه ولی من چون خودمم ترسو بودم. بچه هامو درک میکنممامان ...

اینا من و دیونه کردن باباشون باشه نمیترسن ولی الان خیلی میترسن همین طور درها چک میکنند کلی بالش چیز میچینند پشت در😅دیونه ام کردن من خودم اصلا نمیترسم 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂