2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید حالم بده دارم خفه میشم از دست شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 156 پست

من بودم چن تا تیکه مینداختم بهش ک خوشت میاد منم برا رقص یکی اینجوری دست بزنم یا اونجوری برقصم . بعدم کلن برام مهم نبود دیگه . تنها چیزی که آزارم میده پنهون کاریه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دهنمو باز میکنم اونقدر کولی بخری درمیاره صدهشو میبره بالا دیروز برگشت گفت هر هفته میرم نمیخوای تک ...

بگو باشه تکلیفمو روشن میکنم.....بای............بفهمه واقعا میری کاراشو ترک میکنه.........نباید نقطه ضعف نشونش بدی.......جوری رفتار کن که اولویتت خودتی و آرامش خودت برات مهمه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خیانت نه ولی چه لزومی داره بره تو اینجور جمعها

درسته

ولی پاشو هر هفته باهاش اونجاها نشون بده که اقا من زنشم تا هر هرزه ای جرات نزدیک شدن بهشون نداشته باشه بهش حتی برای رقصیدن

من بودم چن تا تیکه مینداختم بهش ک خوشت میاد منم برا رقص یکی اینجوری دست بزنم یا اونجوری برقصم . بعدم ...

همون پنهان کاریش عذابم میده بخدا دختر پسرا قاطی میشن تو ماشبن آقا خودش خیای راحته من بودم جرم میداد

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
خودتو ناراحت نکن، براش دست زده، بهش دست نزده که

کم‌کم بهش دستم میزنه. اگ اقایون تونستن این رفتارو تحمل کنن ک زنشون با اکیپ مردا بره کوه برقصن و ... ب نظرم زنهاهم نباید حساس بشن. ولی مردا خودشون هرکار میکنم زن ی خطا کنه از ریشه قطعش میکنن

محلش نده قهرنباش باهاش اما کم محلی کن قیافه بگیر واسش جوری وانمود کن که دیگه برات مهم نیست چیکار میک ...

از صبح اینجوریم دقیقا حرکلتمو زیر نطر  داره منتطره یه چیزی بگم نمیگم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
تا دهنمو باز میکنم اونقدر کولی بخری درمیاره صدهشو میبره بالا دیروز برگشت گفت هر هفته میرم نمیخوای تک ...

بنظرت وقتش نیس تکلیفشو روشن کنی 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)