2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید حالم بده دارم خفه میشم از دست شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4827 بازدید | 156 پست
اگ بچه نداری طلاق بگیر خودتو درگیرش نکن اگ داری بروپیش مشاور ببین چجور رفتار کنی شاید ادم شد

چی مضخرف میگی همینجوری راهنمایی پرت و پلا میکنی مگه زندگی کشکه که یهو طلاق بگیرن باید اطمینان کامل کسب کنه

چرا باید تو شهر غریب تنهات بذاره بره کوهنوردی عشق و حال چرا اجازه دادی؟چرا باهاش نرفتی؟ طلبکارم هست

مارو هر دو هفته یه بهر میبره گردش میگه من نرم شمارو هم هیجا نمیبرم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد باش 

بگو من اینکارو میکردم تو خوشت میومد 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

کاش این مردای کودن بفهمن زناشون بخاطر اونا بچه میارن و خودشونو خونه نشین می‌کنند...

تو که تنها میری اکیپ زنت چکار کنه تو شهر غریب؟

بی خود نیست زاد و ولد کم شده خانما خودشون رو گیر نمیندازن با بچه آوردن...

همون پنهان کاریش عذابم میده بخدا دختر پسرا قاطی میشن تو ماشبن آقا خودش خیای راحته من بودم جرم میداد

عزیزم من هیچوقت موافق دعوا و جنگ نیستم بیشتر مودم رو ارامشه تحت هر شرایطی  . ولی ی چیزی میگم تا تهش خودت برو هیچوقت هیچ جا تحت هیچ شرایطی نترس از دعوا نترس از داد زدن نترس از قهر نترس از بی محلی نترس .اگه واقعن این موضوع اذیتت می‌کنه همه ی راه هارو برو کوتاه نیا با خوشی خنده ناز تیکه قهر دعوا بهش بفهمون اگه صداشو برد بالا نترس قهر کرد نترس هرجا بترسی باختی . البته الویت ارامش و عشقه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چی مضخرف میگی همینجوری راهنمایی پرت و پلا میکنی مگه زندگی کشکه که یهو طلاق بگیرن باید اطمینان کامل ک ...

خودش میگ رفته با اکیپ دختر پسر قاطی من میرفتم جرم میداد. وقتی طرف خودش برا بقیه روشن فکره برا زنش غیرتی ب نظرم همون جدا شه بهتره. 

کم‌کم بهش دستم میزنه. اگ اقایون تونستن این رفتارو تحمل کنن ک زنشون با اکیپ مردا بره کوه برقصن و ... ...

شگفتا از یه آقا همچین جملاتی شنیدم!! پس دنیا هنوز آدم منطقی داره👏🏻

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

اگ بچه نداری طلاق بگیر خودتو درگیرش نکن اگ داری بروپیش مشاور ببین چجور رفتار کنی شاید ادم شد

چقدر راحت نسخه طلاق می‌پیچید😐

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

باید یه جوری کولی بازی درمیاوردی بار اول و آخرش میشد. شل گرفتی عزیزم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را