شوهر احمقم دیروز رفته کوه گفته بود با اوتوبوس میریم امروز از صفحه کوهنوردی که پیداش کردم دیدم با ماشین شخصی افراد رفتن بعد یه کلیپم دیدم یه دختر با وضع نامناسب میرقصید این براش دست میزد من شهر غریب هیشکیو ندارم قیافه نگیرم قهر نکنم پررو میشه قهرم میکنم خودم تنها میشم چون سنگدله عین خیالش نیست فقط رفتار مناسب و اینکه چی بگمم بهم بگین چون خیلی بی سیاستم چیزیم میگم میگه از حونم چی میخوای
من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون پنهان کاریش عذابم میده بخدا دختر پسرا قاطی میشن تو ماشبن آقا خودش خیای راحته من بودم جرم میداد
عزیزم من هیچوقت موافق دعوا و جنگ نیستم بیشتر مودم رو ارامشه تحت هر شرایطی . ولی ی چیزی میگم تا تهش خودت برو هیچوقت هیچ جا تحت هیچ شرایطی نترس از دعوا نترس از داد زدن نترس از قهر نترس از بی محلی نترس .اگه واقعن این موضوع اذیتت میکنه همه ی راه هارو برو کوتاه نیا با خوشی خنده ناز تیکه قهر دعوا بهش بفهمون اگه صداشو برد بالا نترس قهر کرد نترس هرجا بترسی باختی . البته الویت ارامش و عشقه
کمکم بهش دستم میزنه. اگ اقایون تونستن این رفتارو تحمل کنن ک زنشون با اکیپ مردا بره کوه برقصن و ... ...
شگفتا از یه آقا همچین جملاتی شنیدم!! پس دنیا هنوز آدم منطقی داره👏🏻
شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم
باید یه جوری کولی بازی درمیاوردی بار اول و آخرش میشد. شل گرفتی عزیزم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را