2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم این کاربرایی که کنکورو میپرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 44 پست
آره واقعا نوش جونشون😭🙂تازه دوسه سالی هست که هم نهایی هست هم کنکور چجوری هارمونی ایجاد میکنن بینشون ...

هعی سال به سال تاثیر نهایی بیشتر میشه و تصحیح نهایی سخت تر

یعنی باید طرف خیلی دقیق بنویسه نمره خوب بدن

خیلی سخته بهش فک میکنم دلم میخواد زار بزنم

قربانت کلا امان از این خانواده ها،تا اون دکمه حسادت و غبطه رو فعال نکنن ول نمیکنن یکار میکنن اخرش گر ...

😂🔥 دقیقا

کلا انتظار دارن با هر حرفشون متحول و منقلب بشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی هم زخم خوردم😂🗿 قشنگ بعضی کاربرا یه سوالایی میپرسن که حس میکنم زن عمو و عمه خودم پشت اکانت ...

وای ترکیدم 🤣🤣🤣

خودت چی میخونی 

بخدا فوضولی نیست صرفا دوست داشتی بگو 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

هعی سال به سال تاثیر نهایی بیشتر میشه و تصحیح نهایی سخت تریعنی باید طرف خیلی دقیق بنویسه نمره خوب بد ...

من کل دینی امسال و جوییدم و خط به خط شبیه نوشتم مصحح عقده ای بهم ۱۹/۷۵داد نمیدونم ۰/۲۵کجاشو اذیت کرده بود که نداد بهم

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یاخدا اعتراض نزدی؟🤧چقدر سختهعی واقعا زور داره میفهممت

نه دیگه بقیه درسامو گند زده بودم فقط همینو خوب دادم گفتم حالا همینم کم میشه😐

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

وای ترکیدم 🤣🤣🤣خودت چی میخونی بخدا فوضولی نیست صرفا دوست داشتی بگو

خب همینه دیگه تهش هم در میاری یهو طرف رگباری تاپیک میزنه از حسادت داره کهیر میزنه

خودم پزشکی

🫤😂😂 مادربزرگم حتی از همینم سواستفاده میکنه میگه طبیب شدید بیاید منو خوب کنید :/ حالا نوه مورد علاقه اش رتبه پرت رشته ریاضی( با احترام به تمام رشته های ریاضی، منطورم اینه رتبه اش خیلی داغون بود حتی در رشته ای با رقابت کم) یچیزی زده بود که قبول بشه جشن و سورون و پایکوبی😂😂😁😁😁

رتبه یک پارسال 😭دوران عید و۱۴ساعت میخوند اصلا نمیفهممم اصلااااااا

دیگه اون رتبه ی یکه دیگه عین ربات میمونه من عین ربات نیستم 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

وای اسی همین پزشکی رو هم که میری همش میگن همه دیگه پزشک شدن با این ظرفیتا هنر نیست خیلی از این حرفا ...

😁😂 دقیقا بله

میگن نههه فلانی شنیدم پزشک شده انصراف داده

😒😒😒😂😂😂

همه اینطوری نیستن من ۴۷ سالمه اطرافیانم کنکوری زیادن به شوهرم گقتم اصلا به روشون نیاری نتیجه اومده اگر خوب باشه میفهمیم اگر هم خوب نشده سرخورده نشن بنده خداها سنی ندارن از الان این همه استرس میکشن مریض میشن

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است