2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم این کاربرایی که کنکورو میپرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 44 پست
چرا🗿🤧

نمیدونم غمم‌میگیره میبینمشون ناراحت میشم واقعا خوشبحالشون ۱۵ساعت درس میخوندن چجوری آخه؟ 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 خب هنوز رتبه نیومده خداروشکریاسی تو چرااا

عه خب همون درصدا😂

کنجکاویه دیگه🤭 ولی هیچوقت از کسی نمیپرسم مگه اینکه دوست داشته باشن خودشون بگن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیدونم غمم‌میگیره میبینمشون ناراحت میشم واقعا خوشبحالشون ۱۵ساعت درس میخوندن چجوری آخه؟

اره خب خیلی سخته ولی هر رتبه برتری دیگه ۱۵ ساعت نمیخونده ک

مستمر

ولی خدایی نون زحمتشونو میخورن این همه سختی میکشن واقعا سخته ولی تهش روشنه

من خودم نمیتونستم اونقدر ساعت بخونم تیکه پاره میشدم

اره خب خیلی سخته ولی هر رتبه برتری دیگه ۱۵ ساعت نمیخونده کمستمر

آخه ببین کلا میگم خیلی سخته من همیشه باخودم مقایسشون میکنم😩۵۰۰تا کتاب خوندن ۱۰۰۰تا تست زدن انگار ساعت اونا هر یک دقیقش ۱۰روزه برای ما هر یک دقیقش ۲ثانیه🥲

یعنی چی نفهمیدم 🤔من که والا دو سالیه از کنکور خلاص شدم😂

به به به سلامتی

منظورم اینه که بابام میرفت حرفای این. و اون رو می شنید در مورد کنکور بعد میومد میگفت اره فلانی بچه اش اینطوره اونطوره

وای بادمه یه بار مصاحبه یه نفر پزشکی قبول شده بود میگفت از بس به دیوار تکیه میدادی جای سرش روی دیوار مونده بود مامانم همش اون رو مثال میزد🗿🗿😂😂

ولی خدایی نون زحمتشونو میخورن این همه سختی میکشن واقعا سخته ولی تهش روشنهمن خودم نمیتونستم اونقدر سا ...

آره واقعا نوش جونشون😭🙂تازه دوسه سالی هست که هم نهایی هست هم کنکور چجوری هارمونی ایجاد میکنن بینشون😩

نکنه خودتم زخم خورده یا فامیلی 🤣😁

اره خیلی هم زخم خوردم

😂🗿 قشنگ بعضی کاربرا یه سوالایی میپرسن که حس میکنم زن عمو و عمه خودم پشت اکانت هستن

😐😂😂 مثلا طرف میگفت خانما تراز ۱۱ هزار خوبه یا بد

حالا طرف اصلا یه تاپیک در مورد کنکور نزده ها یدونه حتی مرتبط

یا یکی دیگه میگفت روزانه فلان دانشگاه فلان رشته چقدر رتبه میخواد حالا خودش چهل و اندی سال متاهل

نمیشه که 15 ساعت هر روز من رکوردم 17 بود اونم واسه یه امتحان خاص

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

نمیشه که 15 ساعت هر روز من رکوردم 17 بود اونم واسه یه امتحان خاص

رتبه یک پارسال 😭دوران عید و۱۴ساعت میخوند اصلا نمیفهممم اصلااااااا

به به به سلامتیمنظورم اینه که بابام میرفت حرفای این. و اون رو می شنید در مورد کنکور بعد میومد میگفت ...

قربانت 

کلا امان از این خانواده ها،تا اون دکمه حسادت و غبطه رو فعال نکنن ول نمیکنن یکار میکنن اخرش گریمون دراد،اخه‌مگه شرایط دو نفر ادم یکسانه که بخوایم مقایسشون کنم همه جوره فرق میکنه🗿