2777
2789
میتونیم تغییر بدیم ولی رک بگم خودمون عادت کردیم به وضعمون برای تغیر و موفقیت نیازی به دوست و رفیق نی ...

خب دقیقا منم اینجوریم 

آدم احساس پوچی میکنه 

باهات موافقم باید خودمون تنهایی خودمونو بالا بکشیم حداقل ی شغل داشته باشیم ..

باید جسارتشو داشته باشیم تنهایی قدم برداریم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵مجرد تنها افسردهناراحت😓😑

😞😞 خیلی بده 

چرا واقعن زندگی ما اینجوریه🥺

بقیه رو میبینم دوست و رفیق دارن باهم تفریح میرن کاری انجام میدن 

یا متاهلا ک ازداوج کردن بچه دارن سرگرم زندگی.. 

مجازی آدم درست کجاس اخه🤦‍♀️بعد گفتم ک من نمیتونم اجازه ندارم بیرون برم طرف رو ببینم آشنا شیم و اگ خ ...

عجب وقتی مطلقه به حساب میای دیگه مث دوران مجردی اختیارت رو ندارن

مامان یه آقا پسر گوگولی

خب دقیقا منم اینجوریم آدم احساس پوچی میکنه باهات موافقم باید خودمون تنهایی خودمونو بالا بکشیم حداقل ...

بدیش اینجاست که هیچکس مارو درک نمیکنه که چقدر این احساس پوچی فلج کننده هست و افسردگی با آدم چه کار میکنه 

یه زمانی کلی آرزو و هدف داشتم الان اما حتی دوست ندارم تو آینه به خودم نگاه کنم از خودم فراری هستم هر روز به یه نحوی از خودم فرار میکنم با فیلم با سریال با آهنگ با حرف زدن با خوندن نظرات و داستان های دیگران 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

😞😞 خیلی بده چرا واقعن زندگی ما اینجوریه🥺بقیه رو میبینم دوست و رفیق دارن باهم تفریح میرن کاری انجا ...

دقیقاااااا خدایا یبارم برا ما بشه😭🤌🏻چی میشه خستممم

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥
منم همین هستم برای همین رو اوردم به فیلم و سریال و آهنگ حداقل اونا یه هیجانی به زندگیم اضافه میکنه

🥲دقیقا منم ی مدت اینجوری بودم 

الان گروه های مجازی میرم ولی احساس تنهاییم بیشتر میشه چون آدم واقعی ک توش نیس 

بدیش اینجاست که هیچکس مارو درک نمیکنه که چقدر این احساس پوچی فلج کننده هست و افسردگی با آدم چه کار م ...

دقیقا 

هیچکس حواسش ب ما نیس 

اصلا کار و بارمون برا کسی مهم نیس 

چون ن قضیه ای داریم ن زندگی ای ن هدف مشترکی با کسی ن برا کسی مهمیم خخ 

پر شدم از احساس پوچی 

من ب این نتیجه رسیدم آدم هیچوقت نمیتونه تنهایی زندگی کنه وقتی کسی از تو چیزی نمیخاد وقتی تصمیم هدف و کار مشترکی با کسی نداری 

ب کسی ربطی نداری چطور میتونی احساس معنا کنی 

طرف بچه داره بچه اش بهش احتیاج داره خودشم بچه اش زندگی مشترکش هدفش میشه حالا لا ب لاش حواسش ب خودشم هس

یا کسی ک سنش کمه هنوز منتظره آینده رقم بخوره براش 

در تلاشه و منتظره بینم چی بشه 

اما مایی ک تموم شده میدونیم این‌همه احساس خلا و پوچی عادیه بنظرم 

دقیقا هیچکس حواسش ب ما نیس اصلا کار و بارمون برا کسی مهم نیس چون ن قضیه ای داریم ن زندگی ای ن هدف مش ...

من فکر میکنم آدم میتونه تنها زندگی کنه اما من هنوز نتونستم شاید من آدمش نیستم فقط با تنهایی کنار اومدم و بهش عادت کردم اما داره بهم ضربه میزنه خیلی داستان های واقعی خوندم که آدمایی با شرایط هزار برابر بدتر از من تو تنهایی موفق شدن اما چرا من نمیتونم نمیدونم 

بزرگترین آرزوم اینه که یه روزی به معنای واقعی کلمه مستقل بشم هیچ وابستگی به آدما نداشته باشم نه مالی نه عاطفی 

از این همه شکنندگی و ضعفی که از بچگی باهام بوده متنفرم 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

من فکر میکنم آدم میتونه تنها زندگی کنه اما من هنوز نتونستم شاید من آدمش نیستم فقط با تنهایی کنار اوم ...

نمیدونم چرا تنها بودن برا من احساس بی معنایی داره فقط

من منظورم صرفا ازدواج و پارتنر نیس

مثلا حداقل ی دوستایی ک گاهی صحبت کنید نظر بدید راجب هم بیرون برید نظر همو بپرسید .. 

اخ اخ ارررره😑😭😭😭🤌🏻

شما چندسالتونه؟ من 31 سالمه چندسال پیش چندتا خواستگار داغون داشتم الان دیگه اونا هم نیستن خیلی موذب میشم پیش خانوادم 😔😔😔😔 روز تولدم که دلم میخواد از اتاق بیرون نیام ولی اونا کبک می‌خرن میگن دور هم باشیم 

از خرید عید به خاطر این حس های بد متنفرم حالم بهم میخوره از عید 

اسفند میرم 32 سال و امسال با بی عشقی گذشت ای بابا