2777
2789
عنوان

دعام کنین جواب آزمایشم خوب بیادوگرنه بایدبچموسقط کنم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6973 بازدید | 605 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ان شاء الله به حق امام‌حسین‌ سالم بیاد تو بغلت برای ما چشم انتظارا دعا کن

ممنون

چششششم حتما گرچه دعای همیشگیمه

بخداهمیشه دعامیکنم خدایادامن خواهرم ونی نی سایتیای منتظرهم سبزکن❣️

وخدایی که بشددددت کافیست❣

چند وقت پیش تو همین نی نی سایت یه بنده خدایی بچش مشکل داشت یکی اومده بود این بیت شعر و براش نوشته بود منم برای تو می‌نویسم به امید اینکه بچت سالم بیاد توی بغلت🫠 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد .

امیدت به خودش باشه ❤️

سلام ،منم تو بارداری cvs دادم که دقیقا مثل آمینوسنتز هست و می دونم چقدر سخت می گذره این صبر کردن بعدش .فقط تمرین صبر  کن تو این چند روز ،انشالله که هیچی نیست ،درصد خیلی بالایی جوابش خوب میاد 

خب یکبار دیگه آزمایش میدی شاید واقعا اشتباهی رخ داده باشهچرا عجله داری

زمان بگذره سقط نمیکنن

خداکنه سالم باشه،اگه نه همون روزکه جواب بگیرم بایدبرم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ببین صدرصد بهت قول میدم بچت سالمه سالمه جدیدا فکنم قرارداد دارن ک علکی مادرای بدبخت باردارو بفرستن ا ...

لطفا طرز فکر اشتباهتو پخش نکن

حتی ۱درصد امکان وجود بیماری باشه ی عمر بچه باید اذیت بکشه

بهتره والدین پیگیر ازمایش های تشخیصی باشن و خساست نکنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

@اوج_آسمان‍ @ومپایر_اعظم‍ @coco_pishi‍ @ونگوگ_2910‍ دخملاا ببخشید دیگه تاپیک گربه نبود اما براش دعا ...

@dokhibanafsh24‍ 

عشقم ببخشید دیر تگت کردم اسم کاربری ات رو یادم رفته بود

برای ایشون دعا میکنی؟🫶🏻🥲🐈‍⬛

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️