2777
2789

پنج ساله ازدواج کردیم بچه دار نشدیم خیلی جاها دکتر رفتم واسه این موضوع اصلا جوابگو نبوده...

دیگه امیدی ندارم

اونم خیلی بچه دوست داره...

وقتی میبینم قربون صدقه بچه جاریم میره دلم آتیش میگیره دروغ چرا حسودیم میشه

ناگفته نماند که این برادرشوهرم و جاریم خیلی شارلاتان هستن پولمون خوردن کلی چرت و پرت و دروغ گفتن پشت سرمون الان بخاطر بچشون یجوری با زنداداشش گرم میگیره که....

امشب دم در اتفاقی دیدشون صداشون می‌شنیدم چجوری باهاشون گرم گرفته فقط بی‌صدا اشک ریختم😞

کلا هرکی میبینم حاملس است یا بچه نوزاد داره دلم میگیره با حسرت نگاشون میکنم😞

الان تصمیمم اینه تا سال آینده بچه دار نشدم جدا شم که حداقل خودم عذاب نکشم💔😭

خواهرای گلم برام دعا کنید تصمیم درست بگیرم😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرتو دوست داری نکن

دآرم عذاب میکشم

از طرفی بهش مشکوکم که معتاده😞

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

مشکل از کیه عزیزم؟

هیچکذوممون مشکل نداریم

از آشناهای ما بعد از 10 سال تازه درمان های دکتر داره براشون جواب میدهصبور باش اگر همسرت خوبه ک بمون ...

بهش شک دارم 

شک مث خوره افتاده تو جونم

این مسئله هم یه طرف

ب جای حسرت و ناراحتی دعا کن

بگو خدایا به اینا بچه دادی انشالله به امیدخودت براشون خوب باش خوشبخت باشن موفقیت های بچشونو ببینن

به منم لطفا خدایا بده..

تو خدایی تو بزرگی تو مهربونی تو قدرتمندی خدایا ..

ببین با خدا رفاقت کن باهاش حرف بزن

خدا پشت و پناهت باش دعا کن و با خدا حرف بزن

💚یا الله💚
مشکل از کیه؟؟

سالمیم جفتمون