2777
2789

خیلیییی حس خوبیههههه🥲😂😍دانشگاه هم نمیرم البته

اونایی که مدرسه شون تموم شده چه حسی دارین دیگه قرار نیست ۶ صبح بیدار شین 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه رفتن از یک نظری خویه 

تو نظم داری در زندگیت 

و بیکار نیستی 

اولش خوبه ها حال میده 

ولی وقتی زندگیت بیافته در ریتم نامنظمی و بیکاری دیگه کم کم خسته میشی 

البته اگه بلد باشی از روزت چطور استفاده کنی و ریتم منظم بودنت خراب نشه  و بیکار نشی آره حس خوبیه که دیگه مدرسه نمیری و این نظره منه

مدرسه رفتن از یک نظری خویه تو نظم داری در زندگیت و بیکار نیستی اولش خوبه ها حال میده ولی وقتی زندگیت ...

دقیقا 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

مدرسه رفتن از یک نظری خویه تو نظم داری در زندگیت و بیکار نیستی اولش خوبه ها حال میده ولی وقتی زندگیت ...

مگر اینکه دانشگاه و سرکار بری

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

دانشگاه دوست داری چه رشته ای بری ؟

رفتم خواهر 

کامپیوتر رفتم