2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

127 بازدید | 18 پست

همیشه جوش دارم الان هفت روزه از ژل ضدآکنه استفاده میکنم اونم زیاد تاثیر نکرده دیگه نمیکشم خسته شدم مامانم میگه چقدر خرج پوستت میکنی بازم پراز جوشه همیشه اینبار دیگه این ژل ضدآکنه نتیجه نداد من میدونم با تو

چیکار کنم دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیگه دوست دارم صورتم صاف باشه بدون جوش باشه😖😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی بگم؟؟آقا منم پوستم خیللللی جوش میزد

هیچوقتم نفهمیدم اصن دلیلش چیه

ی دوره ای میلیون میلیون خرج روتین پوستی کردم

فوم شستشو،آبرسان،مرطوب،ماسک زغال،کوفت و درد و زهره مار و کلللللی چیز میزه بیخود

ولی انگار هر چی میرسیدم بهش بدتر میشد...

یه روز دیگه ول کردم،واقن ول کردم

حتی صورتمم جز آب با چیز دیگه ای نشستم

حتی وقتی حمومم میرفتم هیچ شوینده ای ب صورتم نزدم

چن ماه گذشت و واقن میتونم بگم پوستم از این رو ب این رو شد

واقن میگم اینو...

استرسو از بدن دور کنی بدن خودش خودشو ترمیم میکنه

یه دوره ب این توصیه من گوش کن مطمئنم ضرر نمیکنی

شاید چون زیاد ژل و صابون میزنی به پوستت ، دوست حساس شده ، یه مدت نزن ببین خوب میشه یا نه

نه تو حموم اصلا به صورتم صابون نمیزنم با شامپو بدن صورتمو میشورم ژل شستشو هم زیاد استفاده نمیکنم هر دوهفته یه بار با ژل شستشو صورتمو میشورم

یه چیزی هم بگم من صورتمو با تیغ شیو میکنم نکنه بخاطر شیو کردن با تیغ جوش میزنم؟

ی چیزی بگم؟؟آقا منم پوستم خیللللی جوش میزدهیچوقتم نفهمیدم اصن دلیلش چیهی دوره ای میلیون میلیون خرج ر ...

باشه عزیزم البته بهت بگم من هیچی به جز ضدآفتاب و آبرسان به پوستم نمیزنم روتینم فقط همین دوتاس همین ضدآفتاب و آبرسان رو هم نزنم یه مدتی به نظرت‌؟ تا ببینم چی میشه دیگه

نه تو حموم اصلا به صورتم صابون نمیزنم با شامپو بدن صورتمو میشورم ژل شستشو هم زیاد استفاده نمیکنم هر ...

تیغ هم باعث میشه 

پوست خود من خیلی حساسه من از وقتی که هیچ شوینده نزدم به  پوستم دیگه جوش نمی‌زنم ، حتی تو حموم شامپو بدن هم نمی‌زنم ، فقط تو حموم سفیدآب رو با دستم آروم مثل کرم میکشم رو پوستم و راضی ام