2777
2789
عنوان

هوس کربلا ونداشتن پول😭😭😭

110 بازدید | 17 پست

دلم هوایی شده ی کاروان داره ثبت نام میکنه ولی شوهرم همش میگه عرضه نداری کاری کنی درآمدی داشته باشی انگار نمیخاد پول بده برم هی امروز فردا میکنه بنظرتون چطور دلمو بکشم ک دیگه فک نکنم ب کربلا😭😭😭

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینقدر دوس داری بری خوب ی تیکه طلا بفروش برو نذار اینقدر حسرت ی چیزی ک میشه به دستش اورد به دلت ...

طلا دوسه تیکه دارم اما میگه اونا رو گرفتم واسه روزایی ک لازم دارم ازتو نیست بخای بفروشی اونارم انداختم پیشش

ببین یه جایی هست همونجا نزدیک مرز ماشیناشون رایگان می‌برنت تا کربلادیکه اطلاعات بیشتری ندارم

آخه واسه گذرنامه باید رضایت محضری شوهرباشه وگرنه نمیدن

فقط کافیه بطلبه فوری جور میشهمن خودم تو نهایت بی پولی رفتم کربلا پولش نفهمیدم کی برام ریختحالا خیلی ...

پس درسته من حتمآ طلبیده نمیشم😭

طلا دوسه تیکه دارم اما میگه اونا رو گرفتم واسه روزایی ک لازم دارم ازتو نیست بخای بفروشی اونارم انداخ ...

چی بگم والا. دیگه باید با حرف زدن راضیش کنی 

حتما ادم مقید و مذهبی ای هستی میگن اینجوری بی رضایت همسر رفتن هم حتی اگر زیارتی باشه قبول نیس . نهایتا اینجوری خودتو راضی کن

الهی به رقیه🤲🏻🤲🏻🤲🏻هرچی خدا بخواد ،اگر امام حسین بطلبه خودش جور میشه انشالله

دل همسرت نرم میشه ،

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

نامرده بااین مدل حرف زدنش

خودش چن ساله داره میره امسال نشد بره فقط همش ۱۰روز بیشتر بچه هارو تنها نگه داشتم ولی شاید اون طلبیده شده ومن لایق نیستم اما میگم چطور کاری کنم بیخیال شم